Blue Shots TV: Michael van Os in gesprek met Igor Beuker | LaComunidad

8 april 2011, 12:00

Michael van Os, Blue Shots’ scherpe interviewer en oud-hoofdredacteur van Adformatie praat dit keer met Igor Beuker van LaComunidad. Beuker praat over hoe zijn carriere begon, gaat in op de toekomst en praat over de rol van LaComunidad binnen WPP: Een piratennest. Ook praat hij over de verhouding met GroupM en de rol van mediabureaus. En legt hij uit hoe hij aankijkt tegen het kwetsbare uren verdienmodel van de bureauwereld. Over social media is hij duidelijk: geen hype, maar een trend. Een bevlogen marketeer en strategisch denker: Igor Beuker.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Govert

    ‘Dat betekent dat je hard moet zijn ten opzichte van aangeboden content…’ Die one liner kan Blue Shots in haar zak steken! Wàt een slaapverwekkend, saai interview. Totaal niet kritisch. Dat kan echt beter, jongens!


    26 september 2011 om 16:40

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!