SlideshareReview (87): The return of the creative beast

22 juli 2010, 04:07

In april liet ik op deze plek al een presentatie over / door het creatieve beest van Betsy Streeter zien Midden in de zomer nog een luchtige presentatie over het doorgeven van het creatieve virus. Opnieuw verfrissend. Een simpele boodschap in een simpele verpakking. Misschien iets teveel sheets dit keer; maar de boodschap komt duidelijk over:

The Gift of the Creative Beast

Benieuwd wat jullie van deze presentatie vinden!

Wichert van Engelen is een innovator. Veranderen is zijn vak, het zoeken en vinden van non-conventionele oplossingen zijn 'handelsmerk'. Na twintig jaar ervaring met veranderen in de financiële dienstverlening startte Wichert begin 2008 als zelfstandig gevestigd ondersteuner van innovatieprocessen en innovatiemanager. Hij richtte Het Lampje Linksonder op, ondertussen een gevestigde naam als het aankomt op inspiratie voor en tijdens het innovatieproces en resultaatgerichte brainstorms. Naast zijn consultancy en interimmanagement-werk, wordt Wichert vaak gevraagd als dagvoorzitter en als gastspreker over het operationaliseren van innovatie. Wichert blogt over innovatie en inspiratie op www.hetlampjelinksonder.nl, www.extendlimits.nl en www.nieuweproductenbedenken.nl

Categorie
Tags

1 Reactie

    Mike van Hoenselaar

    Zet aan tot denken. Geeft inspiratie. Llaat me nog meer geloven in de aandacht naar kennisdeling. Tijd wordt hier voor je gevoel steeds kleiner als dit vaker en vaker gedaan wordt. Natuurlijk doe ik graag terug wat andere mensen voor mij doen. Doe goed doet, die goed bekomt. Daar geloof ik in en ik hoop over 10 jaar nog steeds. Het wordt in deze maatschappij steeds moeilijker, maar blijven hopen en de moed er in houden zorgt er voor dat het goede in de mens overwint.

    Ik zou het eeuwig zonde vinden als de mensen verbitterd. Zich af gaat stoten van zijn omgeving (vrienden/familie). Iets dat steeds vaker gebeurd (helaas). Ook in het bedrijfsleven. Iedereen vecht voor een boterham. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die ook de kleintjes willen helpen. IEdereen is ooit klein begonnen. Precies zoals dit verhaal zegt. Die zijn ook ooit geholpen. De gunst terugdoen lijkt dan een kleine moeite als je dat eenmaal beseft.

    Ik geef graag het creatieve beest waar ik kan. Jij ook?


    22 juli 2010 om 05:05

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!