SlideshareReview (87): The return of the creative beast

SlideshareReview (87): The return of the creative beast

In april liet ik op deze plek al een presentatie over / door het creatieve beest van Betsy Streeter zien Midden in de zomer nog een luchtige presentatie over het doorgeven van het creatieve virus. Opnieuw verfrissend. Een simpele boodschap in een simpele verpakking. Misschien iets teveel sheets dit keer; maar de boodschap komt duidelijk over:

The Gift of the Creative Beast

Benieuwd wat jullie van deze presentatie vinden!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Zet aan tot denken. Geeft inspiratie. Llaat me nog meer geloven in de aandacht naar kennisdeling. Tijd wordt hier voor je gevoel steeds kleiner als dit vaker en vaker gedaan wordt. Natuurlijk doe ik graag terug wat andere mensen voor mij doen. Doe goed doet, die goed bekomt. Daar geloof ik in en ik hoop over 10 jaar nog steeds. Het wordt in deze maatschappij steeds moeilijker, maar blijven hopen en de moed er in houden zorgt er voor dat het goede in de mens overwint.

    Ik zou het eeuwig zonde vinden als de mensen verbitterd. Zich af gaat stoten van zijn omgeving (vrienden/familie). Iets dat steeds vaker gebeurd (helaas). Ook in het bedrijfsleven. Iedereen vecht voor een boterham. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die ook de kleintjes willen helpen. IEdereen is ooit klein begonnen. Precies zoals dit verhaal zegt. Die zijn ook ooit geholpen. De gunst terugdoen lijkt dan een kleine moeite als je dat eenmaal beseft.

    Ik geef graag het creatieve beest waar ik kan. Jij ook?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.