Viral Friday: Star Wars Cantina 2010

11 juni 2010, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor adidas Originals – Star Wars Cantina 2010. adidas Originals en Sid Lee komen met weer een prachtige commercial; een remake van de Star Wars Cantina scene als ‘teaser’ voor de adidas Originals World Cup commercial. Op plek 2, Mortal Kombat. Afgelopen maandag verscheen deze Mortal Kombat video op YouTube. En niemand kon er eigenlijk uit opmaken wat het doel van de video was; een trailer voor een nieuwe game? Of voor een nieuwe film? Guillaume Nery maakt de top 3 deze week compleet. Hou je adem niet in tijdens het bekijken van deze geweldige video, tenzij je Julie Gautier of Guillaume Nery heet…

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!