Eventtip: Marketing & Design 2010 - Make it Sell!

Eventtip: Marketing & Design 2010 - Make it Sell!

Leuk dat iets mooi is, maar verkoopt het ook? Voor iedereen op zoek naar visie en concrete voorbeelden van de commerciële meerwaarde van design, organiseert MarketingTribune op 1 april a.s. een congres geheel in het teken van marketingdesign: Marketing & Design 2010: Make it sell! Met prachtige keynotes van o.a. Philips, Bavaria en HEMA. Marketeers, communicatiespecialisten, product managers en betrokkenen adviseurs, designers, designspecialisten en brancheverenigingen, u bent van harte welkom.

Keynotes

  • Frenkel Denie (Bavaria)
  • Sabien Duetz en Caroline Turennout (Hema)
  • Tammo de Ligny (Philips Consumer Lifestyle)
  • Tom Dorresteijn (Studio Dumbar/BNO)
  • Rik Riezebos (European Institute for Brand Management)

Het eventconcept rust op drie belangrijke pijlers: visie en strategie, praktische waarde en commerciële insights. In de vijf plenaire programmadelen presenteren de diverse sprekers succesvolle cases waarbij design heeft bijgedragen aan commercieel succes. Daarnaast biedt het congres iedereen de mogelijkheid om niet alleen te luisteren, maar om ook een eigen visie en succescases te presenteren. Amersfoort Creatieve Stad faciliteert een PechaKucha waar partijen die hebben ervaren wat design voor het commercieel succes van hun organisaties heeft betekend.

Make it Sell! vindt plaats in de Marketing Village bij VODW in Leusden. Alle informatie en inschrijven: www.marketingendesign.nl

De organisatie is in handen van Lenthe Publishers, uitgever van onder meer MarketingTribune en Marketingfacts, in samenwerking met marketingadviesbureau VODW en Amersfoort Creatieve Stad. Bij de totstandkoming van het congres en programma heeft de organisator nauw overleg gevoerd met de belangrijkste brancheorganisaties voor design en de combinatie van marketing en design: de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers en het Design Management Netwerk.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.