Blue Shots TV: Duncan Stutterheim

29 januari 2010, 14:00

Ik was presentator tijdens de uitreiking van de NIMA Marketing Excellence Awards 2009 en ontmoette daar Duncan Stutterheim. Een persoon die bewijst dat je ‘marketingbedrijf van het jaar’ kan worden te midden van de BOL’s en de G-Stars van deze wereld door jezelf te zijn en maar in 1 ding te geloven: “Wat ik doe is gewoon de echte shit, weet je”… Tijdens die avond nodigde ik hem uit voor een gesprek in mijn programma Idealize en het resultaat zie je hierboven.

Ik word zo blij van dit soort gesprekken. Waarom? Omdat er een enorm grote club van mensen van mijn leeftijd is (‘veertigers’), die langzamerhand iets in de pap te brokkelen heeft en het waanzinnig goed met de wereld voor heeft.

Punt is wel dat deze club van mensen zoekt naar verbintenis en dit niet meer vindt in instituten als kerk, politieke organisaties of bedrijven. Spannend om te sparren met een Stutterheim waar het allemaal naartoe moet gaan. Wereldgozer.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

8 Reacties

  Rob

  Grappig dat hier geen reacties op zijn, terwijl dit nou juist de kern van marketing raakt. Op en top marketing en brand building om zoveel mensen bij elkaar te brengen voor een unieke ervaring. Petje af voor Duncan!


  29 januari 2010 om 21:08
  ronnie overgoor

  @rob: dank voor je reactie en gelijk heb je. Hele gesprek is een must see, vnf 40 minuten is ’t helemaal waar ’t om gaat in het leven..


  29 januari 2010 om 21:25
  Klein commentaar

  Commentaar op de intro…”een broertje dood” is wel erg misplaatst in dit interview.

  Verder oke


  29 januari 2010 om 23:12
  Joeroen

  Leuk openhartig gesprek. 50 minuten is een hele zit achter de computer. Maar was zeker de moeite waard.


  30 januari 2010 om 11:27
  DannyK22

  Ik ga al jaren naar events als Sensation. Om een bedrijf op te zetten dat zo goed in elkaar zit, media-wise, is zeker complimenten waard.

  Goed interview. Kijk alweer uit naar de volgende aflevering.


  30 januari 2010 om 18:59
  Bob van de Vooren

  Als ik jullie zo hoor spreken over de wereld dan blijf ik erop vertrouwen dat het goed gaat komen met deze wereld! Maar het is wel tijd om in actie te komen en te blijven.


  31 januari 2010 om 09:07
  Stijn Kruijssen

  Mooi gesprek! Zeker de moeite waard om helemaal te bekijken.


  4 februari 2010 om 21:52
  Kaas

  Klein commentaarzaterdag 30 januari 2010, 1:12 uur Commentaar op de intro…”een broertje dood” is wel erg misplaatst in dit interview.

  Verder oke

  ….dat is het eerste wat ik ook dacht !


  12 november 2010 om 08:43

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!