David Meerman Scott bij HubspotTV: Webvideo zoals het moet?

David Meerman Scott bij HubspotTV: Webvideo zoals het moet?

David Meerman Scott heeft een update geschreven van zijn boek “The New Rules of Marketing and PR” (voorwoord Robert Scoble) en dat moet geplugd. Dus hebben ze bij HubSpotTV bedacht Meerman Scott uit te nodigen voor een webinar, dat live gestreamd werd en nu op archief te bekijken is. In de “uitzending” gaat het natuurlijk over het boek, over wat er anders aan is, over de “new rules of marketing”. Hieronder de complete uitzending, die 29 minuten en 26 seconden duurt. Het concept is niet uniek, maar wel heel prettig om naar te kijken:

Dit is webtelevisie zoals ik het ook wel zou willen maken met MarketingfactsTV. Niet te moeilijk doen over het concept, scripts, wie doet wat, maar gewoon praten met een interessante gast. Wat vinden jullie van het concept? Is dit iets dat we bij Marketingfacts ook zouden moeten/kunnen doen, met enige regelmaat? Heeft dat toegevoegde waarde? Als je het live doet, kan iedereen die er niet live bij is, wel via Twitter reageren en vragen stellen…


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • (komt het door mij of lijkt het alsof er veel minder reacties zijn?)

  Matthijs, leuk dat je een van mijn favoriete auteurs hier aan het woord laat - hij gaat nog erg interessant worden voor de hele PR/Corp Comm/Commuinicatie-branche, die nog moet beginnen aan het denken van pull ipv push.

  Daarnaast : is dit een boeiende manier van Marketingfacts-TV ? Neuh, het kan zeker boeiender, maar als begin zou ik zeggen : begin ermee ! Zeker als je interviewers hebt die zelf ook verstand hebben van online (waardoor het niet zo'n opgezette, een-richting gesprek wordt) dan kan het erg boeiend worden.

  Zoals zo vaak met online marketing : waarom begin je er niet mee en kijk waar je kan optimaliseren ?

  geplaatst op
 • @Ewout: het varieert per topic, zie het artikel over Chrome en vandaag het "Wat nou ROI" stuk van Willermijn.

  Ik denk dat we wel met een format als dit willen gaan experimenteren, ik vind het zelf erg gaaf en we moeten inderdaad gewoon beginnen. Zijn we wel al een beetje aan het doen, natuurlijk, zie het interview met Simon Neefjes van twee weken terug. Dat is ook een format, gewoon beginnen en gaan.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.