Online tuesday #1: De video’s

Online tuesday #1: De video’s


De organisatie van online tuesday (zie hier de fotoreportage van de allereerste editie, dinsdag 13 oktober in Felix Meritis) is alweer aan de slag met de programmering van het volgende event op 10 november. Toch nog even terugkijken. Nu niet in foto, maar in video. Hierboven de wat mij betreft inspirerende speech van Ben van der Burg van WebAds. Hieronder vind je de, eveneens inspirerende verhalen van Marco Derksen en Marcel Vogels van Memo2. De video's zijn gemaakt door Henk-Jan Winkeldermaat van Punkmedia.nl, waarvoor onze grote dank!

Marco Derksen, namens het IAB Nederland, over de cijfers van online marketing en advertising en de trends die daarin zijn waar te nemen.

Marcel Vogels, managing director van Memo2, over de kwaliteit van bannerposities. Memo2 heeft, om die kwaliteit te meten, een tool ontwikkeld genaamd Bannertracker. Zie ook dit interview dat ik een tijdje geleden met Vogels hierover had.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.