De zeven hoofdzonden van SEO

22 januari 2009, 06:33

Veelgemaakte SEO foutenDe zeven hoofdzonden, zoals die worden benoemd door de katholieke kerk, liggen aan de basis van alle andere zonden. Hoogmoed, hebzucht, lust, afgunst, vraatzucht, woede en gemakzucht zijn de zeven grootste zonden die je maar beter niet kunt begaan.

Ook op het gebied van zoekmachine marketing kun je een lijst samenstellen van zeven hoofdzonden. Welke dingen moet je absoluut niet doen als je wilt dat je website goed scoort in de zoekresultaten? Voor iedereen die zich pas sinds kort verdiept in SEO hierbij zeven don’ts op een rijtje.

De eerste hoofdzonde: Je gehele website in Flash

Hoewel zoekmachines steeds beter in staat zijn websites die zijn opgebouwd in Flash te indexeren, is simpele HTML-code nog steeds de beste basis voor je website. HTML is eenvoudiger te spideren en de kans dat je hiermee hoger scoort in de zoekresultaten is dan ook vele malen groter. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?

De tweede hoofdzonde: Je blind staren op keywords

Het bepalen van de juiste keywords waarop je als bedrijf of persoon gevonden wilt worden, is uiteraard belangrijk. Maar pas op dat je je niet blind staart op de lijst met keywords die je op een gegeven moment hebt samengesteld. Het is belangrijk deze lijst eens in de zo veel tijd na te lopen en eventueel aan te passen. Daarnaast hebben mensen de neiging zich te veel te richten op brede keywords (lening, tv), waardoor een blinde vlek ontstaat voor longtail keywords (doorlopende lening, philips lcd tv), die uiteindelijk net zo veel – en vaak doelgerichtere – bezoekers kunnen aantrekken. Zoekmachinegebruikers gaan immers steeds gerichter zoeken. Houd daar bij het bepalen van je belangrijkste keywords rekening mee!

De derde hoofdzonde: Je website vergeten bij te houden

Bij het zoekmachinevriendelijk maken van je website voer je vaak in de eerste stadia een hoop veranderingen door. Als de website eenmaal ‘optimaal’ is, verslapt de aandacht vervolgens. Zonde! Door eens in de zo veel tijd je website helemaal te analyseren, bijvoorbeeld met behulp van Google Analytics, weet je precies wat er goed gaat, en wat minder goed. Zo kun je bijvoorbeeld bijhouden welke keywords goed scoren. Uiteraard is het niet genoeg om je website zo af en toe te analyseren. Op basis van deze analyse moet vervolgens wel actie worden ondernomen!

De vierde hoofdzonde: Overwaarderen van PageRank

SEO valkuilenGoogle’s PageRank biedt houvast als maatstaf van de populariteit van je website op het internet. Maar, het is maar een getal, en bovendien een getal dat niet altijd even up-to-date is. Er zijn veel meer factoren bepalend voor de positie van een website in de zoekresultaten. Als je je te veel richt op het bereiken van een hogere PageRank, kan een hoge ranking wel eens aan je voorbij gaan. (zie ook dit artikel van concullega onetomarket over pagerank)

De vijfde hoofdzonde: Wél investeren in dure advertentiecampagnes en niet in SEO

Veel bedrijven investeren duizenden euro’s in advertentiecampagnes op internet, maar zijn huiverig om grote investeringen te doen in zoekmachine optimalisatie. Waarom? Advertentiecampagnes zorgen misschien voor veel inkomsten op de korte termijn. Eén goede investering in een zoekmachinevriendelijke website kan echter op de lange termijn zeker net zo veel, en misschien wel meer opleveren.

De zesde hoofdzonde: Forgetting the basics

Het is zo simpel: een unieke title en een goede verdeling van de H1-, H2- en H3-tags en je pagina’s schieten omhoog in de zoekresultaten. Waarom zie je dan toch nog zo veel pagina’s met dezelfde title binnen één website? Ontbrekende H1- en H2-tags? Daarnaast is ook je meta-description erg belangrijk. Niet zozeer om hoog te scoren, maar vooral om bezoekers je website binnen te leiden. Veel mensen weten inmiddels wel dat titles, meta-descriptions en headers belangrijk zijn, maar dit ook in de praktijk brengen blijkt soms toch te veel moeite. (zie ook: 14 SEO schrijf tips)

De zevende hoofdzonde: Je oude website niet migreren

SEO website migrerenGoogle hecht veel waarde aan de historie van je website. Als je besluit een compleet nieuwe website te maken en je migreert je oude website niet, dan gooi je je met pijn en moeite opgebouwde historie als het ware zo in de prullenbak. Doodzonde! En met een goed migratieplan ook helemaal niet nodig. Het is als verhuizen: dat doe je toch ook niet zonder een verhuisbericht achter te laten?

Geen garanties, wel een solide basis

Een nummer één positie in de zoekresultaten van Google, Yahoo of een van de kleinere zoekmachines is nooit een garantie. Maar door te voorkomen dat je een of meerdere van bovenstaande hoofdzondes begaat, kun je er wel voor zorgen dat je website hoger scoort in de zoekresultaten.

Deze lijst met hoofdzondes is uiteraard niet volledig. Wat zijn verder volgens jullie nog grote zonden op het gebied van zoekmachinemarketing?

Dit artikel is geschreven door Marieke Heling (Trainer SEO copywriting workshops), Wouter Kiel en Jaap-Jan Frans (beide SEO Consultant) bij Traffic4u.

Marketeer voor betekenisvolle bedrijven.

Categorie
Tags

51 Reacties

  Tom Broekhoven

  Je oude website tijdens een restyle niet migreren is één van de grootste missers. Zoekmachine optimalisatie wordt door nogal wat mensen nog steeds gezien als een eenmalige aanpassing. Het blijft een proces om continu mee bezig te blijven.


  22 januari 2009 om 07:42
  Feeder

  ´Een nummer één positie in de zoekresultaten van Google, Yahoo of een van de kleinere zoekmachines is nooit een garantie.´ Voor wat, succes? 🙂


  22 januari 2009 om 07:55
  eduardblacquiere

  Prima artikel! Door deze “zonden” niet te begaan, heb je inderdaad een goede basis staan voor hogere posities in de natuurlijke zoekresultaten.

  Een beetje flauw, maar ik wil toch graag nog een zonde toevoegen:

  “8e zonde: te opzichtig linken naar je eigen bedrijfswebsite”


  22 januari 2009 om 08:15
  Novajo

  Goed stuk ! Ik heb het gelinkt op mijn site. Voor de “key-words-zonde” is een belangrijke. Een andere website van mij scoort ontzettend slecht op het belangrijkste keyword voor die site, echter de longtail scoort ontzettend goed. Ik ben ervan overtuigd dat als ik moeite ga doen om hoog te scoren voor dat belangrijke keyword, ik juist mijn longtail ga verliezen of verpesten.


  22 januari 2009 om 08:16
  Marco Hendrikse

  Altijd goed om die don’ts weer eens na te lopen. Ik heb mijn to do-lijstje weer aangevuld. Ik merk dat mijn blog goed is voor de long tail.

  Ik mis nog een beetje de orientatie op de doelgroep. Zorg dat je website uberhaupt iets te bieden heeft voor een doelgroep (over basics gesproken). Hoofdzonde 2, niet teveel focussen op keywords, sluit hier wel bij aan.


  22 januari 2009 om 08:28
  Bertwin

  (Hoofd)zonde 2b: alleen aan de slag met SEO. Wanneer je naast SEO een SEA campagne draait, krijg je veel sneller inzicht in de voor jou belangrijke keywords en, minstens zo belangrijk: in de snelste stijgers en dalers in je keywordlijst.


  22 januari 2009 om 08:41
  André Scholten

  Geen doodzonde maar er zou wel een straf op moeten staan: controleer je 404 pagina 😉 Er staan wellicht oude links naar niet bestaande pagina’s die nu op een 404 uitkomen. Wanneer je die links een redirect geeft naar een nieuwe bestemming heb je er weer een link bij. Je zult verstelt staan hoeveel gratis links er bij veel sites op de 404 te halen zijn, controleer het eens bij jezelf.


  22 januari 2009 om 08:42
  Matthias Blom

  Bezint eer ge begint! Begin dus nooit zomaar omdat je “op nummer 1” wilt staan. Een duidelijke strategie met (keyword)onderzoek, doelstellingen, doelgroepen, evaluatie, etc etc is voor een serieuze aanpak onontbeerlijk (wat mij betreft). Ik denk dat een duidelijk plan het startpunt en een goede fundering is voor een geslaagde optimalisatie.


  22 januari 2009 om 09:30
  eduardblacquiere

  @Remi

  Ik zeg niet dat je niet mag linken naar je bedrijfssite 🙂 Maar er staat standaard altijd al een link achter je naam als je een bericht post.

  Natuurlijk kun je gerust nog een link plaatsen waar dit toegevoegde waarde heeft voor de lezer. Maar 2 links naar dezelfde pagina met een ’toevallig’ wel heel goede linktekst voor SEO doeleinden vind ik te opzichtig.


  22 januari 2009 om 10:04
  Wim

  @Eduard

  De link achter je naam heeft een no-follow tag, dus daar schiet Remi niet veel mee op. 🙂


  22 januari 2009 om 13:18
  eduardblacquiere

  @Wim

  In de reacties wel, maar in de header boven het bericht niet 😉

  Ook moeten we ons afvragen wat het doel van de link is: 1) een referentie of 2) zoekmachine rankings beïnvloeden? (je mag 3 keer raden 😉 )


  22 januari 2009 om 13:45
  Wim

  @Eduard

  Doh… Je hebt gelijk… Niet goed gekeken. 🙂


  22 januari 2009 om 13:59
  Bert van Heerde

  Hoofdzonde 10: geen duidelijke SEO strategie hebben.

  – Is het bijvoorbeeld de bedoeling van SEO meer bezoekers, meer conversies, meer naamsbekendheid of alleen ranken op bepaalde woorden?

  – Hoe wil je deze doelen bereiken (artikelen schrijven, tools, social media platform, tutorials, kennis delen)?

  – Heb je getest welke woorden conversies of leads opleveren (bijvoorbeeld eerst via Adwords zoekwoorden testen)?

  @ Eduard:

  Dit opzichtig linken gebeurt toch al jaren? Het zijn er trouwens 5 zonder nofollow 🙂 (boven artikel, onder artikel, rechtsonder pagina)


  22 januari 2009 om 16:09
  mvkranenburg

  Goed artikel. De kennis ligt inderdaad op straat met het toepassen in de praktijk is gewoon keihard werken en testen, testen, testen.

  Ik heb nog wel een toevoeging. Geen doodzonde maar wel een kans. “Focus op User Generated Content, creeer een faciliterend platform waarbij bezoekers unieke content gaan aanleveren!


  23 januari 2009 om 09:55
  Jaap Schuddeboom

  Hele goede adviezen allemaal in het artikel. Bereik je veel mee. Alle investeringen die je on-line doet in welke”‘do” of “don’t” bewijst zijn nut ten volle als je ook bezoekers krijgt die daar van profiteren.

  Als je weet dat 70% van alle zoekacties op internet worden geïnitieerd door offline media zoals advertenties in bladen, visitekaartjes,folders, persoonlijke ervaringen, etc., besteedt dan ook tijd en budget aan dat soort zaken en ga niet alleen maar on-line tekeer.


  23 januari 2009 om 14:23
  eduardblacquiere

  @Jaap

  Je raakt een interessant punt aan! Diverse onderzoeken wijzen aan dat online zoekgedrag door offline media wordt gestimuleerd.

  Daarbij wordt inderdaad aangegeven dat het online zoekgedrag tot soms wel 70% door offline media wordt veroorzaakt.

  De uitdaging ligt in de integratie van offline en online media. Zowel in het realiseren van synergie tussen de verschillende boodschappen/kanalen als het meten en analyseren van de crossmediale effecten.


  24 januari 2009 om 15:54
  Maarten

  Doodzonde: Witte tekst op witte achtergrond. Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die denken dat dit goed werkt (en mag).


  24 januari 2009 om 16:36
  Ramon Eijkemans

  Nog een hoofdzonde die helaas nog steeds vaak voorkomt: een site opbouwen met frames


  26 januari 2009 om 11:26
  Remi

  @ Ramon, inderdaad! Die zien we nog steeds regelmatig langskomen. Stom dat we die zelf vergeten waren in dit lijstje mee te nemen 😉


  26 januari 2009 om 11:40
  monchito

  Nou, dan maken we er maar een 10 geboden lijstje van 🙂


  26 januari 2009 om 11:47
  Remi

  @ Eduard,

  Wellicht heb je toch wel een beetje gelijk en was 1 linkje ook wel genoeg. Ik heb het even aangepast!

  @ Allen,

  Als we nog even doorgaan kan ik straks de titel aanpassen in “27 SEO hoofdzonden”, dus kom maar op met die suggesties! 😉


  26 januari 2009 om 11:55
  Vincent Verhoeven

  ^De eerste hoofdzonde: Je gehele website in Flash

  Er zijn goede methoden om het op te splitsen in:

  – HTML voor zoekmachines

  – Flash voor gebruikers

  Tegenwoordig kun je een flash site 100% SEO maken.


  27 januari 2009 om 08:55
  Robin

  @Remi: “Je oude website niet migreren” bedoel je hiermee een nieuwe URL structuur of naar een nieuw domein? Kan je eigenlijk (door middel van een goed migratieplan zoals je het noemt) 100% je zoekmachine verkeer overzetten naar een “nieuw” domein als je alle content meeneemt?


  27 januari 2009 om 19:44
  Marc

  Nog een paar SEO hoofdzonden:

  Tekst werkt beter dan beeld. Content is onwaarschijnlijk belangrijk, maar vele marketeers zijn nog steeds van het idee dat een beeld veel meer zegt dan een tekst. Combineer beide.

  Zorg voor een tekst navigatie; flash en javascript navigatie is mooi maar kan beletten dat je site wordt geïndexeerd.

  Een goede SEO site heeft geen offline media nodig.


  3 februari 2009 om 09:30
  Barry Adams

  Nog een (hoofd)zonde: niet aan linkbuilding doen. Hoe goed je on-site SEO ook is, zonder goede kwaliteit binnenkomende links haal je geen optimaal resultaat.


  6 maart 2009 om 14:47
  Mendel de Leeuw

  Vergeet niet als hoofdzonde een geheel andere domeinaam dan waar de inhoud van de site overgaat. Is iets waar je bij het begin meteen om kan denken.


  22 maart 2009 om 07:43
  Dave

  Ik heb een klein vraagje over de h1, 2, 3 etc. tags. Misschien een beetje oftopic, maar ik zie dat hier mensen zijn met een hoop verstand over websites: Ik gebruik zelf studio webdesign 3 pro voor het maken van m’n websites. Worden dan de tags dan automatisch meegenomen en hoe stel je de ideale tag samen?


  6 november 2009 om 14:51
  Max Keyner

  1. Flash kan best. Kijk maar naar http://www.gucci.com , is goed geindexeerd.

  2. Een van de grootste fouten is het blind staren op short-tail keywords.


  6 augustus 2010 om 12:38
  Jos

  @Max

  De Gucci website is niet goed geïndexeerd. Ik heb meerdere relevante zoekopdrachten gedaan, en 9 van de 10 keer dat ik gucci vond, leidde deze naar de homepage in plaats van direct naar de pagina met tassen of vrouwen schoenen.


  6 augustus 2010 om 13:06
  LestPn

  Can be complicated see also Clinical Pearl or uncomplicated.IVP Most useful test for defining degree and extent of urinary tract obstruction This is usually not necessary for the diagnosis of renal calculi.However during hiber nation when the oxygen requirements of the animal are reduced to a very low value larger animals such as frogs can obtain all the necessary oxygen through their skin. retin a buy Serum ck or ckMB isoenzyme begins to increase to hours after the onset of the acute infarct and peaks at hours.rheumatoid arthritis


  19 mei 2015 om 19:24
  JeryNek

  Apply your new knowledge to understand medical terms in their proper context such as in medical reports and records.urethraWith regard to urinary problems the rain forests of West and Central Africa are busy with modern bioprospectors looking for native medicines to convert into the latest wonder drugs.True. best price cialis 20mg Nadig P.


  19 mei 2015 om 22:42
  HectTier

  Temperature. levitra cuanto dura en el cuerpo a.The sphygmomanometer consists of a rubber bag inside a cloth cuff that is wrapped around the upper arm just above the elbow.If the test is positive a further course of antibiotics may be needed.chondro cartilage achondroplasia This is an inherited condition in which the bones of the arms and legs fail to grow to normal size because of a defect in cartilage and bone formation.


  20 mei 2015 om 01:06
  Geogbees

  However failure to respond may be due to one or more potentially modifiable factors such as hormonal abnormalities food or drug interactions timing and frequency of dosing lack of adequate sexual stimulation heavy alcohol use and the patients relationship with his partner.Renal Papillary necrosis Most commonly associated with analgesic nephropathy diabetic nephropathy sickle cell disease urinary tract obstruction UTI chronic alcoholism and renal transplant rejection Diagnosis is typically made by excretory urogramnote change in papilla or medulla.Voiding cystourethrographyfor lower tract obstructionLiquid protein drinks may be helpful. Accutane As Bologna University matured however its promise of freedom to learn became compromised and many students moved to Padua where a university had been founded aroundThese companies manufacture products for the treatment of ED.NIH publication


  10 juni 2015 om 14:28
  JeryNek

  right earKarp J.therapy with methotrexate reduced the overall mortality by primarily by reducing cardiovascular deaths.Much of the work in this area was done in the s and s. accutane 20mg bestellen rezeptfrei d.


  11 juni 2015 om 12:36
  HectTier

  If you smoke your credit card is going to start paying that anticharity.Chronic cough and sputum production are characteristic.Early clinical trials with healthy volunteers showed good tolerability and bioavailability and revealed a linear absorption profile and good tolerability for doses up to mg. Accutane .J Chapter Elasticity and Strength of Materials value and then decreases to zero again.Take your pain medicine when you start having pain so the pain doesnt get too bad.ventricular tachycardia


  13 juni 2015 om 19:03
  LestPn

  loose watery stoolsEndoscopy with multiple biopsiesmost accurate test.Diabetic ketoacidosis evaluation and treatment. buy accutane Vorvick MD Medical Director MEDEX Northwest Division of Physician Assistant Studies University of Washington School of Medicine Franklin W.The company has not received reports of any adverse events associated with this issue for this lot.The amount of blood does not necessarily correspond with the gravity of the underlying cause.Patent medicines based on laudanum achieved a degree of analgesia pain relief and anesthesia along with other consequencesnotably addiction.


  19 juni 2015 om 03:11
  JeryNek

  B Normal anion gap aci dosis PLuS high anion gap acidosis.isc. buy cialis online They administer the shock.


  21 juni 2015 om 10:28
  JeryNek

  Filtration of blood through the kidney.Physics and the Vertical Jump American Jour nal of Physics JulyArthur Brimberg Riverhill Radiation Oncology Yonkers New York.Do not eat or drink anything for at least hours before the test. Cialis OB A.suture of a weakened muscular wall hernia


  29 juni 2015 om 00:52
  Geogbees

  So negative results should be interpreted with caution if patient has a high clinical probability of PE.Behavior accounts for what percentage of premature mortality That answer is about to percent..Alternatively it can also be done through an open abdominal incision which is called open gas trostomy. levitra composicion You can change your decisions at any time.Lymph node Pectoralis major muscle Pectoralis minor muscle Lymph nodes A Rib B FIGURE Views of the breast.This introduces Ca to modulate the oscillator and also creates a flow of current to entrain the oscillatory activity of neighboring cells to account for the way these corpora cavernosa cells contract in nearunison with each other.It may also be asymptomatic.


  1 juli 2015 om 22:23
  HectTier

  radiation Energy carried by a stream of particles.Most common in men to years of age but can occur in men of any ageSeveral major studies have questioned the health benefits and risks of hormone therapy including the risk of developing breast cancer heart attacks strokes and blood clots.International customers should call levitra 10 bucodispersable weakness and partial loss of movement


  6 juli 2015 om 05:24
  HectTier

  Fever is uncommon in adults suggests a bacterial complication or influenza but is not unusual in children.APPENDIX V COMPLEMENTARY AND ALTERNATIVE MEDICINE TERMS e yoga A family of mindbody disciplines that share the goals of the integrated body and mind or the union of the self with the divine.BELIEFS AND TRADITIONS TO AFRICAN AND WEST ASIAN TRADITIONS AFRICAN MEDICINE MAN A group of Bonda women stand with their medicine man and his assistant in Freetown Sierra Leone in Cialis Check your answers with the information in the chapter or in the Glossary Medical Word PartsEnglish at the end of the book.A ntidiuretic hormone is a hormone produced by the pituitary gland that normally helps the renal tubules to reabsorb water back into the bloodstream.At the same time variolation was tested on six London prisoners who had received the death penalty and according to some accounts on some orphan children too. levitra para durar mas The inherent charge distributions on the sample and the tip set up an attractive Coulomb force that Detector and Feedback Electronics Photodiode Laser Sample Surface Cantilever Tip PZT Scanner FIGUREChest wall abnormalitieskyphoscoliosis rib fracture ankylosing spondylitisJ.Amnesias begin appearing.Host chromatin can be altered epigeneti cally by covalent modication of histones e.wasting syndrome Weight loss decrease in muscular strength appetite and mental activity associated with AIDS.Paronychium Nail plate Lunula Cuticle FIGURE A Anatomic structure of a nail.This condition occurs because the mitral valve enlarges and prolapses into the left atrium during systole. Viagra He believed that a g factor included both fluid intelligence and crystalline intelligence.Note that dark stools can also result from bismuth iron spinach charcoal and licorice.The exact cause of myasthenia gravis is unknown.Its also related to the spectrum of autistic disorders such as Asperger s syndrome.Causes approximately of all strokes usually affects subcortical structures basal ganglia thalamus internal capsule brainstem and not the cerebral cortex b. Buy Cialis Mr.In smokers the rate of decline is faster threefold to fourfold.McEwen Stress Adaptation and Disease. Isotretinoin Prevention Autoimmune hepatitis is usually cannot be prevented.Saunders Co.Histone modifying enzymes complementary families of enzymes including histone acetyltransferasesdeacetylases and histone methyltransferasesde methylases responsible for writing and erasing histone protein post translational modifications.


  23 juli 2015 om 09:24
  HectTier

  The goal is to strike a balance between correcting volume deficits and avoid ing volume overload while maintaining adequate urine output.San Francisco New Harbinger Press generic viagra shipped from usa Along with the better known causes of ED druginduced impotence needs to be considered as a cause of this symptom.What Abnormal Results Mean A high RBC or hematocrit may be due to Dehydration such as from severe diarrhea Kidney disease with high erythropoietin production Low oxygen level in the blood for a long time due to heart or lung disease Polycythemia vera Smoking A low RBC or hematacrit is a sign of anemia which can result from Autoimmune diseases such as lupus erythematosus or rheumatoid arthritis Blood loss hemorrhage Bone marrow failure for example from radiation infection or tumor Chronic kidney disease Hemolysis red blood cell destruction Leukemia and other blood cancers Longterm infections such as hepatitis Poor diet and nutrition causing too little iron folate vitamin B or vitamin B Multiple myeloma A lower than normal white blood cell count is called leukopenia.Goodpastures syndrome Buy Cialis mmolL chloride mmolL CO mmolL glucose mgdL BUN mgdL CrEnergy expended sec J secNot surprisingly they found that diabetic patients rated kidney disease and blindness as the two most important complications of their condition.Therapy is primarily supportive antihypertensives loop diuretics for edema the use of antibiotics is controversial.Legionella spp. cialis online pharmacy wheal Smooth edematous swollen papule or plaque that is redder or paler than the surrounding skin.. Buy Accutane Online The center of this network is located in the brain which has the ability to store and analyze information.Clindamycin is sometimes used as adjunctive therapy.This gaseous compound was first produced by English chemisttheologian Joseph Priestley in who was also an early pioneer of isolating oxygen.. viagra without a doctor prescription Computerautomated medical history questionnaires help doctors use their time more efficiently and evidence shows that patients answer a machine more honestly than they do a human doctor especially on sensitive topics such as alcohol or drug intake and sexual relationships.aortaIn this condition a patient can receive and assimilate stimuli such as sounds sights smells and touch but has extensive muscle paralysis and cannot speak or make any movements except perhaps with their eyeballs or eyelids.


  27 juli 2015 om 03:36
  HectTier

  et al.It is less invasive than angiography contrast material is injected into a small peripheral vein with a small needle and provides excellent views of the coronary arteries for diagnosis of coronary artery disease Figure A.Helper cells CD assist B cells and T cells.JOHN AMBULANCE MOTTO GENES AND FUTUR E DR EAMS PR ESENT than a century although they were initially intended for use on animals only. antabuse for sale GN is usually caused by immunemediated mechanisms.An implant may be temporary as in treatment for tumors of the head and neck or gynecologic malignancies or permanent as with prostatic implants or seeds placed into the affected area of the gland.Annu.For example in certain contexts its completely appropriate to express your anger in others you probably dont want to express it because of the negative social consequences.It may be defined as a clinical syndrome of bacetremia in which the newly born infant is affected showing symptomatic signs of infection within the first four weeks of life.mechanism of action cialis for sale Abdominal pain painful hepatomegalyPatients with endoscopical evidence of an engorged reddened veru or with sonographic signs of veruedema there is a large number among patients with this condition are likewise likely to improve after this procedure.The test is used to help diagnose or evaluate Menopause Women who have polycystic ovary syndrome ovarian cysts irregular vaginal bleeding or infertility Children who start sexual development at a very young age Men who have infertility Men who do not have testicles or whose testicles are underdeveloped Normal Results Normal FSH levels will differ depending on a persons age and gender.Figure shows the location of some of the centers in the cerebral cortex that control speech vision smell movement hearing and thought processes.Many plants were used for medicines ROMAN PHARMACIST This tombstone of Armenian king Mithridates VI depicts a Roman pharmacist and his assistant preparing medicines. viagra for sale in canada The principal signs and symptoms of overdose with LASIX are dehydration blood volume reduction hypotension electrolyte imbalance hypokalemia and hypochloremic alkalosis and are extensions of its diuretic action.General anesthesia renders the body temporarily unconscious and unresponsive to stimuli even great pain it allows the surgeon to work on the quieted body without the patient screaming and writhing in agony.malignant From the Latin ignis meaning re.Clinical featuresJAMA and Wells PS Anderson DR Rodger M et al.ECG RV and RA enlargement o. tadalista vs cialis Furthermore most of the DNA in the human genome does not actually represent the genetic code as such..A yearold male is brought to your office by his daughter who is having increasing problems caring for him at home.Iodineinduced hyperthyroidism c.Lania C.outExcerpts from Jonas WB Mosbys Dictionary of Complementary and Alternative Medicine.Movement Disorders youtube levitra cialis Often procedure called plasmapheresis is used to help end the crisis.Arlington VA American Psychiatric Publishing Inc.


  5 augustus 2015 om 20:38
  HectTier

  An example of such an AMFproduced image of bacteria Bacillus cereus is shown in Fig.Bioessays Kucharski R.Diversity in all of its many different forms can be vexing but it can also be quite valuable. cialis 5 mg best price usa DiagnosisHow the Test Will Feel When the needle is inserted to draw blood some people feel moderate pain while others feel only a prick or stinging sensation.The gas produced by cells and exhaled through the lungs isg.The machine is effectively a large powerful magnet that acts on various atomic nuclei in the body to produce images that can be used to assess the patients condition.He then transmitted it to humans passing it from a series of teachers to their pupils including Atreya and Agnivesa and eventually to Charaka who turned it into the seminal Charaka Samhita purchase antabuse canada no prescripton Signs a.Orthodromic AV reentrant tachycardia An accessory pathway between the atria and ventricles that conducts retrogradely Called a concealed bypass tract and is a common cause of SVTs Initiated or terminated by PACs or PVCs ECG Narrow QRS complexes with P waves which may or may not be dis cernible depending on the rate.clinical featuresThe lymph nodes in the neck are frequently swollen and painful.Findings on CXR are variable and resemble infiltrates that mimic bacterial pneu monia.All the others have been removed from the market due to increased risk of cardiovascular events. buy cialis from canada akinetic lepsy seizure epilepsy SeeA score of on this scale indicates no physical limitation.Far more specialized was a mixture of squash plant ayonelhuatl flesh and eagle dung which was used to bring on labor in heavily pregnant women.arepressionossication Process of bone formation. viagra vs cialis Most allergic reactions are minor such as a rash from poison ivy mosquito or other bug bites or sneezing from hay fever.Four main virus shapes have been identified.TableAcute interstitial nephritis an increasingly common disorder may develop after use of NSAIDS nonsteroidal antiinammatory drugs such as ibuprofen and other drugs.Women who are postmenopausal can no longer get pregnant.glucagonNo curative therapy is available. cialis 5 mg best price usa breast adenocarcinoma


  8 augustus 2015 om 22:18
  LestPn

  Of course this is also the speed of his hand at the point where he releases the ball.Light is reflected and scattered not only by the cell of interest but also by the surface all day chemist retin a It secretes sweat that in action with bacteria is responsible for human body odor.The gravitational constant of the moon for example is onesixth that of the Earth therefore the weight of a given object on the moon is onesixth its weight on the Earth.He tested hundreds of plant and animal extracts minerals and other substances on healthy people and came to the conculsion that counterintuitively the more a substance was diluted the more powerful its effects apparently became..Another set of genes the tumorsuppressors make substances that prevent cells from becoming cancerous so if a tumorsuppressor gene in a cell is faulty or fails to work the cell may mutate and become cancerous.Cancer Res.K. Cialis The results were conclusive Remarkably the experiment shows that the virulence under these conditions with no oxygen is always the same as that which was used to inoculate the original closed tubes the full BLOOD BANK These test tubes from the museum at the Institut Pasteur in Paris France contain samples of blood from hens that died as a result of being inoculated with fowl cholera.In fact they may improve exercise tests..Serum sex hormone and cytokine levels in stable and exacerbation phase COPD patients and control subjects Stable Exacerbation Controls p p p Obtained by the comparison of stable COPD patients and control subjects.b. cheapest cialis 20mg Increased hyperactive bowel sounds can sometimes be heard even without a stethoscope.It lies just beneath the bladder.Quick Hit LFt pearls Cholestatic LFTs markedly elevated alkaline phos phatase and GGT ALT and AST slightly elevated Hepatocellular necrosis or inflammation normal or slightly elevated alkaline phosphatase markedly elevated ALT and AST D.For instance he or she being mindful of Gods ability to punishmight admit to some recent transgression or immorality.Hippocrates advised that all records should be written in a clear objective and uncluttered fashion so that the physicians involved could look back and draw from their experiences when dealing with new patients.Walking faster or slower requires additional muscular exertion and is more tiring.et al. cialis online pharmacy Questions about the Case StudyK c for tissue without blood is Calcmm hrC Simple thermal conductiv ity through tissue is inadequate for elimination of the excess heat generated by the body.As late as the autopsy of British Army surgeon Dr.d. Cialis Surgery if PRTA is not successful bypass.Give antihistamines both H and H blockers and corticosteroids as well although they have a minimal effect in hyperacute condition.b.Pounder E.


  20 augustus 2015 om 02:27
  JeryNek

  In amid great fanfare he introduced tuberculina remedy for tuberculosis.Fluid found in a joint is called Buy Viagra Online When to Contact a Medical Professional Call your health care provider if you develop symptoms of myasthenia gravis.Chronic joint condition with inammation and pain caused by an autoimmune reaction against joint tissue particularly the synovial membrane.Optical spectra are produced by the outer electrons of the atom.FIRSTDEGREE PROLAPSE SECONDDEGREE PROLAPSE Normal Normal position Prolapsed position of uterus uterus of uterus Bladder Vagina Rectum Cervix Prolapsed uterus FIGURE Prolapse of the uterusSeconddegree type II and thirddegree blocks Prognosis is dire in the set ting of an anterior MIemergent placement of a temporary pacemaker is indicated with later placement of a permanent pacemaker.General anesthesia renders the body temporarily unconscious and unresponsive to stimuli even great pain it allows the surgeon to work on the quieted body without the patient screaming and writhing in agony. Clomid plasma cellsThis may happen in two ways A clot may form in an artery that is already very narrow.A The patient at age years B at age with possible early features of acromegaly C at age with A B wellestablished acromegaly D at age with endstage acromegaly.Physicians are trained to be aware of the potential toxic effects of all drugs that they prescribe.Can be acute massive exposure leading to rapid onset and death or chronic symptoms years after exposureup to years or longerQuick Hit Descriptive study designs case reports case series crosssectional stud ies suggest or generate hypotheses.repression Cialis Online Historically the term was applied to drug treatment for a variety of diseases.Management of chronic back Quick Hit Patients with spinal stenosis have leg pain on back extension pain worsens with standing or walking relief with bending or sitting.Is it possible for medicine in the future to be both high tech and high touch Technology dollars and scientific research will push high tech but what will promote high touchHis text has been revised and recollated over the centuries.In the UK the Human Fertilization and Embryology Authority HFEA was established in to do this.Other symptoms may include Breathing problems Cognitive problems these do not get worse over time Fatigue Loss of balance and coordination Exams and Tests The health care provider will do a nervous system neurological and muscle examination.See Chapter Common Dermatologic Problems Inflammatory Allergic and Autoimmune Skin Conditions Warts.DNA methylation proling in the clinic applications and challenges. cialis como tomarlo Side effects of TMP include hematologic bone marrow suppression renal inhibition of creatinine secretion and hyperkalemiaA simple sensorymotor neuron circuit is shown in Fig.When they have been newly activated these genes then counteract the cancers growth.The abdominal examination may appear benign even when there is severe ischemia.Colorcoded images indicate the intensity of metabolic activity throughout the body.PSA densitycorrelation of PSA levels with prostate volumeExams and Tests Your health care provider can usually examine your skin to confirm the diagnosis. Buy Accutane Online Rev.The ke controlling cycle holds that each phase affects and is affected by anotherfor instance water controls BELIEFS AND TRADITIONS TO fire but is itself kept in check by earth to maintain equilibrium.


  24 september 2015 om 08:58
  Geogbees

  D.All blood tests are normal.Treatmenttinea pedis levitra disfuncion erectil Bcell lymphomas account for of all cases Tcell lymphomas account for of all cases.The health care providers will tell you when you can go home.Chronic Diseases HIVAIDS There are three key elements of wound healing We need to fight off infections we need some level of inflammation to promote healing and we need tissue reconstruction.Louis Mosby.If the length of each step is m after taking steps he will be only m away from the lamppost although he has walked a total of m. Buy Cialis This phenomenon is independent of the Somogyi effect.Osteitis fibrosa cystica brown tumors predisposes to pathologic fractures.From alerting the primary care physician to the sideeffects a medicine might have on a particular patient to performing a lifesaving operation on an astronaut via a telesurgeon here on Earth these electronic devices may one day supplant human doctors.Decreased deep tendon reflexesCephalosporins such as cefuroxime and cefprozil and penicillins are examples of aan drug.Patients may describe occasional effusions. cialis original o generico After she gave birth to her fourth child Ms.Clinical featuresPsychiatric causesdepression most common cause anxiety and somatization b.Wellcome Library London.Figure C from Cohen BA Atlas of Pediatric Dermatology London Wolfe. Viagra Rightsided signs and symptoms are present for the same reason.Any platelet disorder affects blood clotting.Nelson Textbook of Pediatrics.discovered that a Penicillium mold inhibited the growth of Staphylococcus bacteria.Figure B shows a lateral view of several vertebrae. Clomid ATFL is located just at the anterior tip of the distal fibula.Numerous studies indicate not only that the findings in prostate cancer survivors are generalizable to all men with ED but also that they may underestimate the quality of life effect of ED in diabetic men specifically.corticosteroids antivirals antibiotics or antiinflammatories should be reviewed with patients.


  24 september 2015 om 21:52
  LestPn

  Explanations of more difcult or unfamiliar terms are given in brackets. Viagra This medication works best when taken before reaching a high altitude.L Wheal urticaria.In dermatomyositis only Vasculitis of the GI tract kidneys lungs and eyes more common in children There is an increased incidence of malignancy in older adults lung breast ovary GI tract and myeloproliferative disorders.Notice the thinning and wide separation of the trabeculae in the osteoporotic bone.Physical Examination PearlsCalculate the force applied by the biceps and the reaction force F r at the joint as a result of a kg weight held in hand when the elbow is at a and bExhaling its smoke made visible the bodys breath which was considered the most vital component of RUNS MEDICINE This picture dating from around shows Runs Medicine an Arapaho medicine man in traditional dress. comprar cialis generico en sevilla Multiple uidlled sacs cysts within and on the kidney.Is an infectious diseaseorgan transplant recipients c.An insult e.Is routine endocrine testing of impotent men necessary J Urol. drug similar to dapoxetine If you take it for the first time do take it after light meal.Her PMH is unremarkable.placement of a tube through the mouth into the trachea to establish an airwayA history devoid of previous blood product administration does not exclude the possibility of antiIgA antibodies or adverse reactions.The medical experts are far away providing their services remotely via superfast satellite communications and robotic operating technology.Fever usually responds to antipyretics. Tadalafil An Apgar rating of is a score of at minute and at minutes.DATA COLLECTION AND COST ESTIMATES Data for all health care encounters of cases and controls were extracted from the Managed Care Database.was associated with increased mortality. buy accutane 40 mg cheap canada biliary atresiaBronchial sounds are abnormal if heard over the peripheral lung areas where only vesicular sounds should be heard.Puhl M.Symptoms showed that fuel was not burning properly inside cylinders computer diagnostics at AutoZone.


  2 oktober 2015 om 22:35
  LestPn

  C.In nursing home residents consider a nosocomial pathogen and predilection for the upper lobes e. propecia enfermedades L.Initial treatment is hemodynamic stabilization give fluids to maintain BP.Complications a.The patient lives with his wife and is retired.Today the term hormone is familiarit refers to chemical substances that circulate in the blood and control the various body processes.dermabrasion D Build medical terms based on the denitions and word parts given. christie brinkley retin a centesis excisionmgdL Location in the body Most of the magnesium in the body twothirds is in bones.In our study mean inpatient costs were and mean outpatient costs were for COPD patients aged years and older.msecSee also Seizures Torsades de pointes Total body water TBW Tourettes syndrome Toxic epidermal necrolysis TEN Toxic shock syndrome TSS Tracheomalacia Traction diverticula Transient ischemic attack TIA b Transjugular intrahepatic portalsystemic shunt TIPS Transverse myelitis Tremor t essential neurologic diseases and physiologic Tricuspid regurgitation TR Trigeminal neuralgia Troponins Trousseaus sign Tuberculin skin test Tuberculosis TB clinical features diagnosis extrapulmonary in HIV patients primary risk factors secondary treatment Tuberous sclerosis Tubulointerstitial diseases acute interstitial nephritis Fanconis syndrome Hartnup syndrome renal papillary necrosis renal tubular acidosis Tularemia t Tumor lysis syndrome Turcots syndrome Tympanic membrane perforation U Ulcerative colitis UC f Undifferentiated spondyloarthropathy United States Preventative Services Task Force USPSTF Unstable angina USA and NSTEMI Uremia Uric acid stones priligy super p-force Laboratory findings a.Also reviewed by David Zieve MD MHA Medical Director A.It must be about the function of the neurons themselves it must be about actual anatomical changes that are occurring within the central nervous system. Vardenafil Positive iodine uptake b.Koch decided to investigate.Normal value ranges may vary slightly among different laboratories.Most people with CFS do not get much relief from rest. canadian pharmacy viagra barium enemaThe most common are anxiety and depression.To compute the forces exerted by muscles the various joints in the body can be conveniently analyzed in terms of levers.No specific therapy for other causes of dementia.


  3 oktober 2015 om 01:20

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!