I lost my pinpass

25 mei 2007, 05:06

Matthijs van den Broek vroeg zich al eerder af of het jachtseizoen op ABN-klanten geopend was nadat eerder bekend werd dat ABN Amro verkocht zou worden aan Barclays. SNS kwam al vrij snel met de aktiepagina Overstappen naar SNS Bank maar sinds gisteren hebben ze ook een aantal aardige video’s op YouTube staan.

Iemand nog meer leuke inhakers gespot?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

12 Reacties

  media

  Ton, kan je wellicht iets meer over deze campagne vertellen? Komen er nog meer video’s? Hoe is de seeding gedaan? Zelf of uitbesteed? En wat is de eerste ervaring met twitter? Veel vragen, maar ik probeer het gewoon 😉


  25 mei 2007 om 07:02
  Matthijs van den Broek

  Prachtig, dit. Vind ze niet allemaal even sterk. Maar de “jacht” lijkt hiermee wel geopend. Weliswaar op internet, en nog niet in de mainstream. “Bij ons hoeft u geen Engels te leren. Een bank die liever Nederlands blijft.” Meesterlijk 😉


  25 mei 2007 om 07:17
  martinm

  Zou pas écht leuk zijn als de SNS Bank tot een overname ging van de Friesland Bank….

  past leuk bij hun slogan 😉

  ZO KAN HET OOK :)))


  25 mei 2007 om 07:22
  Matthijs van den Broek

  @Martin: dat moet dan wel in plat Fries, heh. Laten ze daar maar eens een viral van maken. In plaats van in moddervet Limburgs in het Fries inspreken dat je de beste hypotheken van Nederland verkoopt. Goed idee?


  25 mei 2007 om 07:45
  martinm

  @Matthijs…. Ton moet me maar eens bellen dan zal ik hem een voorstel doen 😉


  25 mei 2007 om 08:18
  maartenk

  Prachtig? Tis gewoon slecht. Natuurlijk is het slim en zo om op deze wijze de ABNAMRO bank de loef af te steken, maar de filmpjes zijn toch gewoon totaal niet grappig? En ja, de viral is geplugd bij o.a. VKmag, maar ook zij zijn niet te spreken over de kwaliteit. Komop zeg, niveau Ab Konijn! Naar zo’n bank zou ik niet overstappen. Heb Kessels hier nog iets mee van doen?


  25 mei 2007 om 08:25
  Robert Lommers

  @maartenenk de time to market is ook wel nu en kort, ik denk dat de snelheid misschien reden is om alsvast deze filmpjes te plaatsen i.p.v. een compleet uitgewerkt concept. Persoonlijk vind ik het goed gedaan.


  25 mei 2007 om 19:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!