Cohen kan Amsterdam claimen via Ebay

26 maart 2007, 06:48

Cohen kan Amsterdam claimen via EbayHet sodom en gomorra van de lage landen in Second Life, de SIM Amsterdam, staat te koop op Ebay. Met een minimale inleg van 20.000 harde dollars kan burgemeester Cohen dan eindelijk de sexbedden van het Centraal Station laten verwijderen. De NS kan de trein gewoon laten rijden en dit keer op tijd. Madame Tussaud wil natuurlijk ook een plek op het stadsplan. En dan toch de ijscoman en duifjes op de Dam?

De eigenaar van Second Life Amsterdam, de amerikaanse zakenman Stroker Serpentine, verkoopt het eiland inclusief alle gebouwen, animaties en interieur. Mocht het bedrag van 50.000 dollar bereikt worden, dan sluit Serpentine onmiddellijk de verkoop en is de deal rond.

Amsterdam is een van de meest drukbezochte Second Life steden en kent voornamelijk sexindustrie. De stad is redelijk naar de werkelijkheid nagebouwd met behulp van foto’s. De traffic is teruggenomen met de komst van andere Second Life attracties.

Moeder, maf, media. Join me on Twitter www.twitter.com/droombos

Categorie
Tags

10 Reacties

  PB

  Daarbij zou Cohen voor die 20.000 nog een koopje hebben in vergelijking met de kosten van de gemeente Zoetermeer (25k) en Den Haag (17,5K) voor het bouwen van enkel een gemeentehuis 😉


  26 maart 2007 om 07:23
  Paul van Veenendaal

  @Annet:

  Vergeet ook niet de lekkerste patat kraam van Nederland in Amsterdam 😉


  26 maart 2007 om 07:41
  Annet

  @PB

  25K, dat meen je niet? voor zo’n gebouwtje, wat een aanfluiting.

  @Paul

  Nee nee, de lekkerste patat verkopen ze in een zijstraat van de Heiligeweg 😉


  26 maart 2007 om 07:56
  Raimo

  @Annet..

  Hmm..snel weer eens naar de Voetboogsteeg! Of was het nu de Handboogsteeg??


  26 maart 2007 om 09:43
  Annet

  @Raimo

  That’s the one! 😉


  26 maart 2007 om 10:34
  Justin

  Zo te zien is er al een nieuwe eigenaar, een zekere Netstede2769. Al bijna 3 jaar lid van Ebay, maar nog nooit iets gekocht over verkocht met dit acoount. Curieus om dan in een keer 5.000 dollar op te hoesten…


  26 maart 2007 om 11:58
  BasPaauw

  De vraag is hoe veel tijd (=geld) het kost om zelf zoveel gebouwen te ontwikkelen. Daarnaast is het de vraag wat je met de huidige bewoners gaat doen. Kan je die er uit gooien of wordt je een gedwongen pooier?


  26 maart 2007 om 14:33
  Logfather

  Pfff. Omdat ik zelf DJ in Amsterdam (in SL dus) weet ik wel waarom Stroker van de meuk af wil. Heel simpel: Amsterdam is al een tijdje niet meer zo populair. Er werd veel te weinig aan zogenaamde events e.d. gedaan (iets dat veel andere sims en clubs wel doen) en er is onlangs een nieuwe ‘regel’ ingesteld. Voor sommige (de populaire plekken) plekken moet je nu ‘Payment Info on File’ hebben, dat betekent dat je bij Linden Labs je credit card of Paypal info moet invoeren. Die regeling is ingesteld omdat de populaire plekke overspoeld werden met newbies, nu werd het dus ‘exclusiever’, maar dat is tot dusver wel tot wel heel erg exclusief uitgepakt. Gewoon minder bezoekers/klanten, dus in de verkoop.

  @Bas Op dit moment wonen er helemaal geen mensen in Amsterdam. Er zijn winkels, een nachtclub (waar ik werk) en wat willekeurige pleintjes en straatjes. Er waren (of zijn) wel plannen om één van de Amsterdamse sims te voorzien van woningen.


  26 maart 2007 om 17:29
  Doron

  De koper is het Amsterdamse vastgoedbedrijf Nedstede


  27 maart 2007 om 03:51

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!