Egbert Jan van Bel nieuwe voorzitter MEC

Egbert Jan van Bel nieuwe voorzitter MEC

Egbert Jan van Bel nieuwe voorzitter Marketing Executive Center (MEC)Krijg net het bericht door dat marketeer en collega-blogger Egbert Jan van Bel de leiding heeft overgenomen van het Marketing Executive Center (MEC). Hij volgt daarmee Richard van Nieuwenhoven Helbach op die het MEC, een netwerk voor marketing- en business professionals, 15 jaar geleden oprichtte.

Van Bel wil met het MEC onderwijs, wetenschap en de marketingpraktijk dichter bij elkaar brengen. “Ik verbaas me nog steeds dat er geen of slechts een dunne lijn is gelegd tussen deze drie vlakken. De wetenschap is meester in het goed bewaren van proefschriften over marketing. Het onderwijs loopt achter omdat ze niet kan profiteren van de nieuw opgebouwde kennis en ervaring. De marketingwereld moet aan marketing gaan doen.” Het MEC wil zich inzetten als versterking van de positie van de marketingfunctie van organisaties. Het MEC wordt meer een platform waar ervaren marketeers elkaar ontmoeten en kennis krijgen en uitwisselen.

Egbert Jan gefeliciteerd en we moeten maar eens snel weer een bak koffie doen!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Egbert! Van harte, jongen!

  geplaatst op
 • Dank je Pieter!

  Doe je mee? ;-)

  geplaatst op
 • Egbert Jan, ik wil je graag feliciteren. Als het kan voor de 22e-04. We hebben heel wat bij te praten. Ik ben trots op je!

  Jopie Beumkes

  geplaatst op
 • Dikke zoen voor Jopie !

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.