• Mobile
  wordt gesponsord door

Volkskrant introduceert blogvideospeler

Volkskrant introduceert blogvideospeler
, ING Groep
@evr

Een video over de onderzeedienst op Marketingfacts is niet logisch, maar de uitleg volgt aan het eind. De Volkskrant timmert lekker aan de weg met video; Ze zaten al in MSN Messenger en Narrowcasting in taxi's en hebben nu vandaag ook een blogvideospeler geintroduceerd. Het videomateriaal van de Volkskrant kan nu op elke site worden opgenomen, zoals we dit al kennen van Youtube en Google Video. Naast de reportages zijn ook de wekelijkse muziekrecencies door Gijsbert Kamer en filmrecensies door Ronald Ockhuysen op deze wijze beschikbaar.

Prima uitbreiding! Nu alleen nog even de embed-optie opnemen bij alle video's, want hoewel er voor Marketingfacts interessanter videomateriaal beschikbaar is, zoals de video over studeren voor gamemaker, kon ik de code voor embedding daar (nog) niet vinden. Vandaar dus een voorbeeld video over de onderzeedienst ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Fraai gedaan Erik. Vooral met die knopjes rechtsboven.
  Je draagt de Volkskrant hier echt een potentiele hit mee aan.

  geplaatst op
 • @Steeph: Ik heb het niet ontwikkeld hoor;-) Techniek moet je niet aan mij over laten. Ik ben in dit geval slechts brenger van het nieuws dat de Volkskrant dit zelf heeft ontwikkeld.

  geplaatst op
 • @Erik: Ah!! Was ik even door mezelf helemaal op het verkeerde been gezet. Ik had namelijk op de hoofdpagina van de volkskrant gekeken en zag nog de oude speler. Dus ik dacht dat het een soort slimme vooruitblik van jullie zijde was.
  Ga er eens rustig naar kijken.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.