Geenstijl in 2007 op TV

12 oktober 2006, 16:30

Geenstijl in 2007 op TVGeenStijl krijgt vanaf begin 2007 een televisieprogramma bij BNN. Dat bevestigde de omroep tegenover FEM Business. De financiering van de programma’s wordt gedaan vanuit omroepgeld, zegt Dominique Weesie van GeenStijl: “We gaan belastinggeld opmaken.” Uitgever de Telegraaf heeft sinds maart 2006 een minderheidsaandeel van 40 procent in GeenStijl. De rest van de aandelen is in handen van de beide oprichters Ambroos Wiegers en Dominique Weesie.

Wat er precies te zien zal zijn is nog niet bekend. “De inhoud en het soort programma is nog niet duidelijk”, aldus Van Dam. “Wij zenden het uit, GeenStijl doet de redactie, in overleg met ons.”

De redactie van het programma zal in Amsterdam gevestigd worden en zal ook programma’s maken voor GeenStijl.tv, waar de weblog in december mee wil beginnen. Weesie zegt dat het programma bij BNN wekelijks zal zijn. “Over de inhoud spreken we nog. Het moeten programma’s worden waar Philip Freriks en consorten rode oortjes van krijgen.”

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

2 Reacties

    Lennert

    hoi Paul, tijdje al niet meer gesproken. Ik probeer de Nederlandse televisie een beetje in de gaten te houden vanuit Barcelona via pczapper, waar ik erg enthousiast over ben. Ook geen stijl tv zal daar vast straks te zien zijn. Ik ben benieuwd welke connectie geen stijl ´tv en internet´ gaat krijgen. En of dit het begin is van geen stijl radio, magazine, etc. Wat betreft televisie en streams, Freetube heeft een zeer groot aanbod aan zenders (zie http://www.freetube.co.nr). Ik denk dan ook dat pczapper haast moet maken gezien diverse internationale initiatieven.


    12 oktober 2006 om 18:32

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!