Volkskrant gaat narrowcasten in taxi’s

Volkskrant gaat narrowcasten in taxi’s
, ING Groep
@evr

Onder de naam GO TV starten de Volkskrant, KPN en Faster Media in december met het uitzenden van televisie in 200 taxi’s. Vanaf de achterbank kunnen passagiers een keuze maken uit één van de drie beschikbare kanalen; Go Report met luchtige reportages en Go News met korte nieuwsberichten beiden verzorgt door de Volkskrant of Go Out met actuele culturele en culinaire nieuwsberichten en uitgaangstips verzorgt door uitgeverij NL Unlimited.
Op dit moment stelt GO TV een bereik te hebben van 130.000 passagiers en in 2008 zelfs 2 miljoen. 40% zijn zakelijk passagiers, 35% uitgaanspubliek en 25% senioren. De factsheet met meer details voor adverteerders was op dit moment nog niet online beschikbaar.

GO TV is overigens niet het narrowcasting initiatief in taxi’s. Wannahaves startte een jaar geleden in samenwerking met SqreenTV met CabTV. Deze samenwerking is inmiddels stopgezet. SqreenTV gaat zelfstandig verder en beschikt in december over 275 taxi’s.

Bron: Emerce


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Vind het bericht eerlijk gezegd een hoog gehalte 'persbericht' hebben en een beetje achterhaald. Heb zelf (weliswaar kort) eerder al GOTV aangestipt in een MF-artikel. Maar oke, zal vanaf nu dan wel echt van start gaan...

  geplaatst op
 • Wel geniaal dat de nieuwe film Nachtrit (over de taxioorlog) juist via taxi's gepromoot wordt trouwens

  geplaatst op
 • En gisteren ook een persbericht uit Rotterdam: Jawel, ook daar binnenkort narrowcasting in taxi's.
  Lees hier

  geplaatst op
 • Leeft NC nog in Nederland? Of blijft het bij de Bruna's en McDonalds? En hoe zit dat wereldwijd eigenlijk? Hosanna? Of een pas op de plaats? Ben benieuwd!

  Zie ook http://www.onestepmore.nl 0612868726 [content-webteksten-webredacteur-copywriter] .pdf]dit artikel[/url] (pdf) wat ik vorig jaar geschreven heb.

  geplaatst op
 • @Hans: Recent is Narrowcasting in Nederland nog in kaart gebracht. Blijkt dat we 16.700 schermen hebben in 2.880 (verkoop)punten en het toch iets verder gaat dan de Bruna en de Mac ;-)

  geplaatst op
 • Het was een draak van een URL Hans (inmiddels aangepast) maar het is een mooi artikel over narrowcasting dat je hebt geschreven. Zou aardig zijn om dit te updaten met de meest recente informatie waar Erik naar verwijst!

  geplaatst op
 • En voor alle andere bedrijven die de narrowcasting boot niet willen missen, is hier de nieuwe opportunity..

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.