De strijd om wie er beter rijdt

19 september 2006, 14:04

Centraal beheer roept alle mannelijke èn vrouwelijke autorijders op om zich te meten in de ultieme strijd om wie er nu beter rijdt. Vanaf aanstaande donderdag barst de strijd los op www.vrouwenrijdenbeter.nl en www.mannenrijdenbeter.nl. Gedurende drie weken worden in totaal negen battles gevoerd: iedere week 3. Variërend van kaart lezen tot ritsen; van parkeren tot verkeersborden raden. Met aan het einde van de rit één winnaar. Ik zou zeggen, zet je voorspelling over de uitslag maar in een comment 😉 Mooie campagne van Centraal Beheer om email-adressen te verzamelen. (via: Admanager)

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

4 Reacties

  mangold

  Volgens mij rijdt die man – zodra hij nét helemaal uit beeld is – zijn achterligger aan 😉


  19 september 2006 om 14:24
  kauwtje

  De man wint natuurlijk. Vrouwen rijden alleen maar veiliger omdat ze minder kilometers maken.


  19 september 2006 om 16:39
  evroekel

  De strijd is inmiddels gestreden (maar ik was nog vergeten dit hier even te melden): Mannen rijden beter 7,9 versus 7,4.


  24 oktober 2006 om 15:55

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!