Centerparcs haakt in op val kabinet

4 juli 2006, 16:30

Jan Peter Balkenende krijgt het advies van Tony Blair “to get together immediately in a sauna and sweat it out”. Vergis ik mij of is deze commercial van Centerparcs de eerste inhaker op de val van het kabinet?

Bron: Adformatie

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

5 Reacties

  Robert de Boer

  Zag hm voorbijkomen net op tv, echt schitterend! Slim ook om weer te verwijzen naar de eerdere commercial van CenterParcs met Blair..


  5 juli 2006 om 07:10
  media

  Briljant!

  En bedankt voor de YouTube-link broodje (leuke naam ;-), heb deze inmiddels toegevoegd aan de posting van Erik!


  5 juli 2006 om 08:21
  ssmeding

  Erg sterke reclame inderdaad.

  Wat ik me wel afvraag is of dit in alle haast is opgenomen, of dat ze dit al lang klaar hadden liggen bij Center Parcs 😉


  5 juli 2006 om 11:57
  evroekel

  Verrek dus toch een YouTube-video, die stond er gisteravond nog niet.


  5 juli 2006 om 16:01

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!