Rotterdamse makelaar zet Google Maps in

Rotterdamse makelaar zet Google Maps in
, Foto2go

De Nederlandse marketeer ontdekt Google Maps, de Nederlandse makelaar ook. Wonen MVM (what’s in a name) biedt woningzoekers de mogelijkheid om met behulp van Google Maps de omgeving te verkennen. Wonen MVM claimt de eerste makelaar in Nederland te zijn die op deze manier woningen via internet te huur of te koop aanbiedt.

via: nu.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Ze kunnen dat best claimen, maar ik weet dat bijvoorbeeld de erfgoed makelaar Redres ook al gebruik maakt van Google Maps en er zullen ongetwijfeld nog voldoende andere makelaars zijn die Google Maps (of een van haar concurrenten) reeds gebruiken.

  geplaatst op
 • Sluit mooi aan op eerdere real estate toepassingen zoals in Finland en de VS. Zal binnenkort het lijstje met toepassingen ook eens updaten.

  Eens overigens met Elja dat er inmiddels ongetwijfeld al meer makelaars zijn. Ik weet bijvoorbeeld dat ook Max.nl aan diverse applicaties werkt.

  geplaatst op
 • Ik wilde gister nu.nl al een mailtje sturen. Bedoel noemen jullie dit een website? Heb je de site uberhaupt bekeken. Het lijkt een soort concept voor een aardig idee. Vind het een en ander niet erg profi overkomen. Als ik die site zo zie heb ik het gevoel dat deze over een maand of wat in Tros Radar langskomt met allerlei gedupeerden. Zeg niet dat het zo is, maar dat gevoel krijg ik erbij.
  En was er al niet een NL bedrijf die heel Florida van vlaggetjes had voorzien?

  geplaatst op
 • Die site is verder inderdaad niet bepaald briljant, maar de toepassing op deze manier had ik nog niet eerder gezien. Als iemand nog goede voorbeelden heeft...

  geplaatst op
 • Ik zal nog maar eens wat zelfpromotie doen.

  Kaart-overzichten zijn mogelijk op Tweedehands.net bij advertentie-lijsten en nu ook bij zoekopdrachten.
  Voorbeeldje:

  http://autos.tweedehands.net/volvo/maps/

  geplaatst op
 • Daarnaast is met Google maps op Tweedehands.net mogelijk de exacte locatie van een adverteerder te bekijken:
  Voorbeeldje:
  http://www.tweedehands.net/profiel/32951-care-toine/

  geplaatst op
 • Vandaag op Planet:
  (...) Miljoenhuizen.nl integreert volledig met Google Maps. Miljoenhuizen stelt de woningzoeker in staat om via de satellietfoto naar 125.000 koopwoningen te zoeken die door particulieren en door NVM, VBO en LMV-makelaars worden aangeboden. Zoekers naar woningen kunnen zo direct een beeld krijgen van de omgeving, met de scholen en winkels voor zover te onderscheiden. (...)

  Ligt het nu aan mij of zien al die 'nieuwe' sites er een beetje amateuristisch uit? Het lijkt wel alsof iedereen snel wat ik elkaar flanst, snel op het web dumpt en hoopt dat er iemand klaar staat met een zak geld.

  geplaatst op
 • Ook de lokale makelaars hebben Google Maps gebruikt om de huizen te presenteren, ikzelf zag bijvoorbeeld op Bruning Makelaardij Gorinchem een mooie integratie van Google Maps en het lokale aanbod.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.