The Floor is Yours 2018: deze tien pitchers gaan de strijd aan

5 december 2018, 10:00

Kom ook naar de spannende jaarafsluiting van Online Tuesday

Tien pitchers zijn geselecteerd voor The Floor is Yours 2018, de december-editie van Online Tuesday. Vandaag maken we bekend wie dat zijn. Bovendien hebben we de jury uitgebreid met een associate partner van IBM die ook actief is voor Startup Bootcamp. Kortom: het wordt knallen op 11 december. Kom gratis kijken, er zijn nog plekken!

The Floor is Yours is inmiddels een jaarlijkse traditie van Online Tuesday. Een traditie die je niet wil missen. Het wordt niet alleen een gezellige jaarafsluiting met borrel, maar ook een kans op eeuwige roem. Tien personen (lees hieronder wie de gelukkigen zijn) krijgen gedurende vijf minuten het podium om hun idee, product, dienst of startup te pitchen. Marketingfacts pakt daags na het event groot uit met de winnaar. Je kan in de voetsporen treden van roemruchte deelnemers zoals HelloFresh, Favoroute en Polarsteps.

Ons vierde jurylid: Mei Lin Ang (IBM), Frozz-oprichter en mentor van startups

Zoals beloofd hebben we de jury uitgebreid met een vierde pitch-expert. Volgens de Wet van Janssen is dit een deskundige vrouw geworden, te weten Mei Lin Ang. Zij is niet alleen associate partner bij IBM, maar heeft ook zelf een startup in de markt gezet: Frozz. Bovendien zet ze zich in voor IBM’s buurman Startup Bootcamp. Bekijk ook haar TED-talk. Met haar toezegging ziet de jury voor The Floor is Yours er dit jaar als volgt uit:

The Floor is Yours is een jaarlijks hoogtepunt van Online Tuesday. Daar wil je natuurlijk bij zijn als publiek. Dankzij onze sponsors kan dat wederom gratis, maar meld je dan wel snel aan via Meetup.com. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar. Zijn de laatste plaatsen al vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plekje voor je vrijkomt.

Wie van deze tien pitches gaat winnen?

Maar goed, welke pitches gaan we dan zien en horen op 11 december? Het bestuur van Online Tuesday heeft uit alle aanmeldingen de volgende tien pitchers geselecteerd om deel te nemen aan The Floor is Yours. Dit zijn ze in alfabetische volgorde en met indien beschikbaar een link naar de eigen website (of in het geval van FLVX een online pitch).

Online Tuesday #84: The Floor is Yours vindt plaats op 11 december 2018 vanaf 19:30 uur bij IBM Amsterdam aan de Johan Huizingalaan 765 (naast het gebouw van B. Amsterdam). Er is volop parkeergelegenheid op het eigen terrein van IBM. Inloop is vanaf 19:00 uur. Vergeet je niet aan te melden!

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Traffic4U, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Awin, Affiliate Summit en EDM Digital Solutions. De huidige locatie-sponsor is IBM.

Jeroen Mirck
Communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk

Jeroen Mirck (1971) was hoofdredacteur van Marketingfacts van januari 2018 tot augustus 2020. Momenteel is hij communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk. Eerder was hij journalist voor media als Adformatie, MarketingTribune, Emerce en De Ondernemer.

Categorie
Tags

2 Reacties

    jeroenmirck

    Aangepast, Maikel! Jouw website was tot voor kort offline, vandaar.


    7 december 2018 om 10:32

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!