Team Nijhuis zoekt 6 online helden #ADV

28 januari 2015, 19:00

Om het vandaag nóg beter te doen dan gisteren en om samen te bouwen aan morgen zijn wij op zoek naar 6 online helden. Team Nijhuis is hét bureau voor merkcommunicatie. Sinds 1973 gevestigd in Borne, Overijssel. Vandaag weten wat morgen mogelijk is en daar gisteren op ingericht zijn. Onder het motto ‘als we iets doen, dan doen we het écht goed’ nemen wij met minder geen genoegen. Waarom wij elke dag uit bed komen? Simpel. Merken de aandacht geven die zij verdienen.

Met 25 vakidioten werken wij aan bekende merken én voor merken die morgen bekend zullen zijn. Dit doen wij in multidisciplinair teamverband en maken gebruik van elkaars krachten. Informeel, dynamisch en vaak hectisch. We love it. Jij ook? Google Nederland onderstreept onze visie op online marketing. Niet voor niets zijn wij als bureau uitgeroepen tot ‘Google Succes Story’ en presteren wij in de top 5 van Nederland. Ter versterking van ons team wij per direct op zoek naar 6 online helden:

Solliciteer vóór 7 februari

Wat moet je echt weten voordat je bij ons wilt horen?

  • ‘Werken’ is als je gelukkig bent, werken is wanneer je geld moet verdienen. Elke dag gelukkig zijn is dan ook jouw streven. Zowel voor het team, als voor jezelf.
  • Wanneer 25 vakidioten samen zijn moet je elkaar eerder afremmen dan motiveren.
  • Hoewel wij in 1973 zijn opgericht voelen én acteren wij als een start-up.
  • Dienstverlener zijn stroomt door je bloed. Online is jouw DNA en je vakgebied is je hobby. Collega’s & klanten draag je in het hart.
  • Van 8:30 tot 17:00 je hobby uitoefenen is old-skool. Wij geven een vergoeding voor je verstand en je hart. In de arbeidsmarkt van nu is dat gemiddeld 40 uur per week.

Team Nijhuis is een bureau voor merkcommunicatie met een sterke focus op online marketing. Het bureau heeft ruim 40 jaar ervaring met marketing & communicatie (opgericht in 1973). Met een team van 30+ vakspecialisten werkt het bureau voor 100+ tevreden klanten. Zowel internationaal-, nationaal- en lokaal georiënteerde organisaties (B2B & B2C). Als Google partner met een 9.6 en drager van de titel 'Google Succes Story 2013' behoort Team Nijhuis tot de top 5 van Nederlandse Google AdWords bureaus.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!