Slechte verliezers

8 maart 2006, 10:27

Een rondje langs de velden bij de diverse websites en actiesites van de politieke partijen bevestigt de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. Om 12 uur vanmiddag was het laatste nieuws op de vvd site 4 dagen oud. De banners bij SP en PVDA waren wel vernieuwd (bedankje ge-scheduled). Maar CDA spoort nog steeds aan: GA stemmen!. Ik denk niet meer dat het helpt, die banner. Laatste nieuws van het CDA was daarentegen wel kersvers.

Ewald Verhoog (41) is oprichter van het Canicas. Canicas is Spaans voor knikkers en heeft als werkterrein: marketing strategie - marketing tactics - marketing operations en marketing intelligence. Wij helpen onze klanten bij het ontwikkelen en implementeren van de (interactieve) marketing & sales strategie. In Nederland loopt Canicas voorop op het gebied van Persuasion Architecture (Futurenow): basisprincipe is dat de 'gemiddelde' klant niet bestaat. Ieder type klant vraagt om een eigen aanpak, en het internet leent zich hier perfect voor. De meeste klanten maken kennis met Canicas via Canicas Conversie Management ©. CCM helpt klanten om met een beproefde methode, snel de conversie van landingspages en actiewebsites fors te verhogen. Canicas zet een team in van ervaren specialisten op het gebied van webcopy, usability, design, verkooppsychologie en webanalytics om stapsgewijs alle copy- en lay-out aspecten die voor conversie van belang zijn optimaliseren.

Categorie
Tags

1 Reactie

    media

    Aardig artikel in het NRC vandaag met als titel ‘Klinkende zege verhult zwakte PvdA’. En daar sluit ik me helemaal bij aan!


    8 maart 2006 om 15:23

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!