[Promo] Pak je kans: 5 gratis kaarten voor Marketing Pioneers!

26 januari 2013, 08:59

Donderdag a.s., 31 januari dus, wordt in het Tobacco Theater te Amsterdam de vierde editie van Marketing Pioneers gehouden. Een dag vol vernieuwing, inspirerende sprekers, exclusieve content, interactie en interessante contacten. Met een keynote van de man die jarenlang verantwoordelijk was voor de advertising van Apple, Ken Segall, en nog veel meer. En jij kan er gratis bij zijn!

Marketing Pioneers

Wil je wat meer weten over het event, kijk dan even op de website.

Gratis kaart

We hebben dus 5 vrijkaarten en jij kan er eentje bemachtigen. Wat je dan moet doen?

Stuur een mailtje met daarin je naam, functie en bedrijfsnaam. Uit de inzenders worden 5 mensen getrokken die een gratis ticket krijgen. (Overigens: met je gegevens doen we verder niets, we vragen ze alleen om zeker te weten dat je for real bent.)

Oh, en reageer alleen als je donderdag a.s. ook kunt (de hele dag).

Update, 28 januari 08:30u: dank voor de vele reacties. Vanochtend (maandagochtend) ontvangen de reageerders bericht of ze een kaartje gewonnen hebben of niet!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

2 Reacties

  sylvie verbiest

  lijkt me erg leuk, ben start up in kids en youth marketing


  26 januari 2013 om 10:08
  corien schrijver

  Dit soort interessante uitstapjes valt nog even buiten mijn budget…maar voor kennisdeling zo welkom!:-)


  26 januari 2013 om 11:15

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!