Meeting Blogads op Ad:tech New York

Meeting Blogads op Ad:tech New York
,

image Volgende week komt Ad:tech naar New York. Voor mij een reden om contact te zoeken met potenti?le partners die anders niet in de stad te vinden zijn. Zojuist heb ik dan ook even gebelt met Henry Copeland, oprichter van Blogads. Hij spreekt op Ad:tech New York over zijn blognetwerk en de succesfactoren van Blogvertising. Over de telefoon lichte hij al een tipje van de sluier op.

Hij stuurde mij enkele slides van zijn presentatie met voorbeelden van succesvolle campagnes. Helaas mag ik deze niet in circulatie laten gaan maar op zijn website staan ook diverse voorbeelden.

Op dit moment denkt Blogads nog niet aan actieve uitbreiding van hun blognetwerk in Europa.  Blogads is nog niet toe aan vreemdtalige weblogs, simpelweg omdat ze nu pas net beginnen te begrijpen hoe ze het beste met Amerikaanse Blogvertising kunnen omgaan, aldus Copeland. Marco, het kan nog steeds ;-). Blogads heeft op dit moment wel een vestiging in Budapest voor Europese klanten. De afdeling daar, bestaande uit elf personen en Blogads moederbedrijf Pressflex.com is gegroeid vanuit Copeland?s vroegere (net)werk als journalist in Hongarije. 

Via dit voorbeeld kwamen we op het onderwerp Podvertising. Ondanks de hoge iPod penetratie in de US ziet hij voorlopig nog geen markt in Podvertising. Blogads heeft tot nu toe voornamelijk dezelfde soort advertenties. Andere vormen van adverteren bied hij wel aan maar alleen als blogs het zelf beschikbaar stellen en adverteerders echt ge?nteresseerd zijn.

Henry Copeland zal op de eerste dag van Ad:tech spreken tijdens de Do It Yourself Ads sessie. Na zijn presentatie en het afwimpelen van enkele groupies heeft hij tijd vrijgemaakt voor een persoonlijk gesprek met 212Amsterdammers.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 3 reacties op dit artikel

 • Een persoonlijk gesprek met 212Amsterdammers.... Heb je nog tijd en plaats. Als oprichter van 212Amsterdam lijkt het mij wel leuk er bij te zijn :-)))) Ik ben er toch.

  geplaatst op
 • Bas en Paul, ik ben jaloers op jullie. Volgend jaar probeer ik er ook bij te zijn!

  Bas, wijs Copeland maar op blogads.nl en als ie niet snel is dan ga ik er zelf wat mee doen ;-)

  In ieder geval heel veel succes en plezier volgende week en ik hoop dat je nog wat tijd over hebt om ons op de hoogte te houden (geld uiteraard ook voor Paul!)

  geplaatst op
 • @ Paul, Natuurlijk ben je welkom er staat alleen nog maar een tijd vast. Heb je eventueel zin om af te spreken met leden van de 212NYC board of directors?

  @ Marco, Waarschijnlijk mis ik alle presentaties en zal ik me meer bezig houden met losse afspraken en netwerken. Ik zal Copeland wijzen op blogads.nl hij is inmiddels al bekend met marketingfacts.nl. Voor het gemak even omschreven als "the famous Dutch marketing weblog, winner of the Marketingsherpa Best non-English-Language Blog."

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.