Innovatieprijzen tijdens Nationaal ICT Event

18 april 2006, 06:56

Op 20 juni 2006 vindt het Nationaal ICT Event 2006 plaats in Utrecht. Het Nationaal ICT Event heeft als doel het gebruik van ICT-toepassingen te stimuleren en een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat rond ICT en innovatie in Nederland.

De de prijzenfestivals blijven maar komen. Nadat we de SpinAwards net achter de rug hebben en Europrix.nl haar inzendingen op 30 april sluit, wordt tijdens het Nationaal ICT Event de De Broos van Erp-prijs en de PricewaterhouseCoopers Innovator Award uitgereikt.

Broos van Erp prijs

De Broos van Erp Prijs is een aanmoedigingsprijs van € 50.000 voor een succesvolle, startende ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf, die een zakelijke en innovatieve toepassing op het gebied van nieuwe technologie vermarkt. Bij de prijs gaat het om toepassingen voor zowel de business-to-business als de business-to-consumer markt.

PricewaterhouseCoopers Innovator Award

Net als bij de Broos van Erp staat bij deze prijs het MKB centraal. In tegenstelling tot de Broos van Erp prijs staat hier het bestaande MKB bedrijf centraal. Voor deelname aan de PricewaterhouseCoopers Innovator Award komen bedrijven die minimaal 4 jaar bestaan en minder dan 250 werknemers hebben. De inzending moeten betrekking hebben op een nieuwe technologie cq. nieuwe media toepassing of een innovatieve toepassing van een bestaand product / dienst / media. Zowel business to business als business to consumer toepassingen komen in aanmerking.

Meer informatie over deze prijzen is te vinden op:

http://www.ictevent.nl/awards.html

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

6 Reacties

  Karel Kolb | Feeder

  Ik stuur voor de PwC-prijs Feeder in. Feeder is jonger dan drie, dus overwoog ik Broos. Maar aangezien Feeder geen bedrijf is wordt het toch de 10.000 euro cheque. 🙂 Mijn eigen bedrijf bestaat dit jaar 5 jaar.


  18 april 2006 om 11:35
  chi666

  Het gaat inderdaad om de bestaansduur van het bedrijf, niet van de applicatie. Ik wacht je inschrijving af.

  Blijkbaar is jezelf innovatief vinden best lastig in Nederland. Het aantal inschrijvingen loopt niet in de tientallen, toch apart voor twee prijzen met zoveel prijzengeld en media aandacht.


  18 april 2006 om 13:25
  media

  Dus ik kan Marketingfacts ook inschrijven voor de Broos van Erp prijs?


  18 april 2006 om 13:46
  Karel Kolb | Feeder

  @Bas Leuk dat je in de jury zit. Ik begreep op de site dat er een jury en een hoofdjury is. Wie zitten daar naast jou nog meer in? Ik kon dat zo snel niet vinden.


  18 april 2006 om 15:11
  chi666

  @marco in theorie wel. Of de jury het heel innovatief vindt weet ik niet

  @karel: nee, ik ben geen jury. Ik ben projectleider. De voorjury is bekend voor beide prijzen, maar nog niet publiek bekend gemaakt. De hoofdjury wacht ik nog op twee mensen.


  18 april 2006 om 19:48
  Karel Kolb | Feeder

  Mijn aanmelding voor de PwC Innovator Award is onderweg. Ben alleen vergeten mijn rekeningnummer mee te sturen, voor die 10.000 euro. Maar met cash ben ik ook tevreden hoor. 🙂


  25 april 2006 om 11:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!