Je bekijkt een artikel van Team5pm
partner

Gratis webinar: De kracht van branded entertainment op YouTube

Ben je een (brand)publisher en zoekende naar nieuwe, creatieve manieren om jouw merkvoorkeur te vergroten? Start met branded entertainment content op YouTube! Klaar om uren aan kijktijd op YouTube te generen?

23 mei 2022, 14:34 2127 x gelezen

Ben je een (brand)publisher en zoekende naar nieuwe, creatieve manieren om jouw merkvoorkeur te vergroten? Start met branded entertainment content op YouTube! Klaar om uren aan kijktijd op YouTube te generen? Schrijf je dan nu in voor de webinar!

In deze gratis, content-dedicated webinar (georganiseerd door YouTube Agency Team5pm) zullen gerenommeerde YouTube- en content-experts hun unieke inzichten delen over:

➤ Het belang van het realiseren van kijktijd en kwalitatieve aandacht voor jouw merk

➤ Hoe gaming content een groei in merkvoorkeur realiseerde voor KPN

➤ De succesvolle contentstrategie van Absolute Motors, True Sneakerz, De IJsmaker en GP products

Ben je nieuwsgierig naar meer gratis YouTube webinars, relevant voor jouw merk? Wellicht zijn dan de YouTube Shorts webinar of de YouTube for Brands webinar van Team5pm wat voor jou!

Schrijf je nu in voor de webinar!

Team5pm is dé YouTube agency. Wij helpen uitgevers, adverteerders en merken aan meer succes op YouTube. Dit doen we voor mooie nationale én internationale klanten, zoals PlayStation, Unilever, Prime Video, Allerhande, GAMMA en meer! Hoe? Als full-service bureau: verantwoordelijk voor strategie tot aan productie. We bieden data-gedreven consultancy voor zowel bestaande als beginnende YouTube-kanalen en we creëren YouTube advertising-campagnes, die kwalitatieve aandacht genereren bij de juiste doelgroep. Daarnaast, hebben we een eigen in-house Creative Studio, die data-gedreven video’s bedenkt én produceert. Video's die een maximale fit hebben met zowel het YouTube-algoritme als jouw doelgroep. De impact van deze YouTube-video's op jouw merk kunnen we vervolgens meetbaar maken middels onderzoek. Door een combinatie van onze jarenlange ervaring en het gebruik van data en research, weten we wat werkt op YouTube en wat juist niet. Als team bouwen we aan het creëren van succesvolle YouTube-kanalen, voor de slimme merken van morgen.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!