Eyetracking op iGoogle en Second Life!

Eyetracking op iGoogle en Second Life!

Een eye tracking video van Enquiro Research laat beelden zien van iGoogle en Second Life. Het is een promofilmpje van Enquiro en geeft inzichten in de mogelijkheden van eyetracking.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Second Life : Marketing Facts

  staat tot:

  Paris Hilton: Shownieuws

  Kunnen we eens ophouden over dat SL gewouwel.

  geplaatst op
 • ja, behalve prachtige inzichten kan het ook gebruikt om aan te tonen voor welke nutteloze onderzoeken je het allemaal kunt gebruiken.

  Zoals het tracken van pagina's die je zelf indeelt en bij iedereen anders zijn.

  Verder snap ik het nut van die promo al helemaal niet, maar goed.

  geplaatst op
 • Helemaal oneens met de vorige feedbacks.Als je inzicht kunt krijgen waar de bezoekers zich op focust cq interesseert kun je je strategie op afstemmen.Globaal gezien dan hè.Kan geen kwaad lijkt me

  geplaatst op
 • Ik mag hopen dat je het er mee oneens bent.

  Leg mij eens uit hoe jij waardevolle data kunt halen uit eyetracking op iGoogle, iets wat je zelf kunt indelen en belangrijker dat je kent. Iets wat dus bij iedereen anders is (tenzij je het op gruwelijke grote groepen doet, zodat je statistisch gezien er iets over kunt zeggen, want volgens mij gaat de 5 gebruikers regel hier niet op).

  Verder vind ik het echt veel te veel een promofilmpje. Jij hebt toch zo'n apparaat? maak dan zelf eens wat van die dingen en zet die online.

  geplaatst op
 • @Roy: op het promofilmpje ben ik laatst gewezen en vond het illustratief. Blijkbaar is niet iedereen het ermee eens.

  Voor wat betreft iGoogle moet je inderdaad een grote groep mensen testen om iets te kunnen zeggen. Je kunt verder nog kijken naar veelgebruikte indelingen en daar een beperkter aantal mensen naar laten kijken. Maar dat is meer een onderdeel voor de onderzoeksopzet.
  Ik heb inderdaad een eyetracker en zal eens wat online gaan zetten.

  geplaatst op
 • Als je iets meer wilt weten over de mogelijkheden van Eye-Tracking: ik heb hier een artikel over geschreven => http://sync.nl/eye-tracking-innovaties-in-opkomst/

  Groetjes,

  Tim

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.