eBay binnenkort op Amerikaanse tv

eBay binnenkort op Amerikaanse tv
, Saristos
@saristos

Internetveilinggigant eBay werkt samen met Sony Pictures Television aan een op de veiling ge?nspireerde tv-show. Het programma verschijnt naar verwachting in de tweede helft van dit jaar op de Amerikaanse televisie.

eBay-TV krijgt een magazine-achtige uitstraling. Het ??n uur durende programma zal een mix zijn van bestaand tv-programma’s als ‘Entertainment Tonight’, ‘Ripley’s Believe it or Not’ en de ‘Antiques Roadshow’. Live veilingen zullen niet in het programma voorkomen. Wel worden op eBay aangeboden artikelen in het programma besproken.

Om stations warm te maken om de show uit te zenden krijgen de tv-stations commissie voor het aanbrengen van nieuwe gebruikers van eBay en voor verkochte artikelen.

Bron: telegraaf.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.