Derde Nederlandse Businessblogmeeting

Derde Nederlandse Businessblogmeeting

Op 1 juni a.s. is een nieuwe bloggersmeeting gepland. Dit keer ligt de organisatie in handen van Peter Wiegman en het zal dan ook niemand verbazen dat we dit keer zullen uitkomen in de bosrijke omgeving van Baarn.

Het onderwerp van deze meeting is het meten van weblogs. Wat meten we, hoe meten we, waarom meten we en wat doen we met die meetgegevens? We willen op zoek naar de achterkant van de weblog in termen van cijfers en statistieken. Korte presentaties, veel discussie en vooral netwerken. Alle actieve bloggers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bloggersmeeting die dit keer gesponsored is door ilse media. Het belooft opnieuw een zeer intensieve en informatieve middag te worden. Aanvang 15:00.

Interesse en wil je op de hoogte blijven? Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!


Geplaatst in

DelenEr zijn 18 reacties op dit artikel

 • Het aantal aanmeldingen ligt inmiddels al boven de 30. Ik weet niet wat het maximum aantal deelnemers is (Peter?), maar ik verwacht dat we vanaf morgen de aanmeldingen al op de wachtlijst moeten zetten!

  geplaatst op
 • Het businessplan/spreadsheet/bierviltje gaat uit van 60 deelnemers. Dus kunnen we kunnen nog even, maar in dit tempo zit het snel vol.

  geplaatst op
 • Ik ben er graag bij.

  geplaatst op
 • Mag ik mij als niet blogger, maar wel geintresseerde ook aanmelden? Of is dit puur iets onder bloggers?

  geplaatst op
 • & is er ook plek voor 1 van mijn afstudeerders die een scriptie schrijft over business blogs?!

  geplaatst op
 • allemaal welkom. wees wel snel met aanmelden. 't loopt storm.

  geplaatst op
 • Antoinette, je mag je studenten wel eens een beetje opvoeden en zeggen dat als ze een pakket aan documenten hebben ontvangen, dat het dan niet meer dan fatsoenlijk is om even een reactie te sturen ;-)

  Loopt inderdaad storm met aanmelden; we naderen inmiddels de 40!

  geplaatst op
 • Oke ik heb me aangemeld :) Ben benieuwd uit het oogpunt kijkende als adverteerder en mogeljkheden van meten icm opzetten van eigen interne zakelijke blog. En het netwerken natuurlijk. Ik laat me wel verassen.

  geplaatst op
 • Jurjen, top dat je ook als adverteerder verder kijkt dan RTV en het rondje dagbladen!

  We zitten inmiddels al over de 40 aanmeldingen dus dat loopt lekker door. De ervaring bij dit soort gratis meetings is dat uiteindelijk 10-20% niet komt opdagen.

  geplaatst op
 • @ Marco. Mama is inmiddels boos en verdrietig geworden ;-)

  geplaatst op
 • Heel goed Antoinette ;-)

  We zitten inmiddels op de 60 aanmeldingen; uitgaande van 10-20% afmeldingen kunnen er zich nog 10 mensen aanmelden. Daarna kom je op de wachtlijst te staan!

  geplaatst op
 • Ik ben er graag bij, want ik moet een stok achter de deur hebben om een nieuw hemelbestormend blog te beginnen. Dit keer zeker niet alleen.

  Cheers,

  - Stephan

  geplaatst op
 • We zijn inmiddels over het maximum heen; mensen die zich nu nog aanmelden komen automatisch op de wachtlijst te staan.

  geplaatst op
 • Net terug van een erg goede bloggersmeeting met uitstekende sprekers; Peter Wiegman, Marco, Ruben Timmerman en Tjeerd Kooij. Tijdens de borrel merkte menig blogger op weer het nodige huiswerk voor verbeteringen te hebben o.b.v. de gegeven presentaties.

  Peter: Wat mij betreft voortaan altijd in Baarn door jou georganiseerd. Uitstekende locatie, prima bereikbaarheid, voldoende gratis parkeergelegenheid en ja lekker dicht bij mijn huis ;-)

  geplaatst op
 • Hoewel het moeilijk blijft een blogger in het wild te herkennen ('zeg ben jij...?') sluit ik me helemaal bij Erik aan: goede organisatie en een prima sfeer!

  geplaatst op
 • Was inderdaad een prima bijeenkomst! Het is mij nu te laat om er nog iets over te posten; probeer dat morgen in de loop van de dag te doen maar bij deze wil ik in ieder geval Peter Wiegman bedanken voor de perfecte organisatie en ilse media voor het sponsoren van de locatie en de hapjes en drankjes. Uiteraard ook leuk om weer een aantal bekende en nieuwe gezichten te zien!

  geplaatst op
 • Ja, was interressant. Ik ga zo met het filmpje aan de slag, had gisteravond geen puf meer.

  geplaatst op
 • Is het alweer tijd voor een nieuwe bloggersmeeting? 'k Heb het gevoel van wel. Zo loop april is dat wat?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.