Ben jij een Marketing Pioneer? Doe de pitch en win €2.500!

12 december 2012, 12:29

Gisteravond hadden we nog The Floor is Yours op Online Tuesday, waar de winnaars een fles champagne kregen. Eind januari zijn de stakes wat higher, want dan kun je tijdens Marketing Pioneers liefst €2.500 winnen met je pitch in Pecha Kucha-stijl (Pitcha Kucha?). Dus heb jij een innovatief bedrijf of product? Een vernieuwende dienst of case? Geef je dan op!

Op 31 januari 2013 wordt in het Tobacco Theater te Amsterdam de vierde editie van het Marketing Pioneers-evenement gehouden. Een dag vol vernieuwing, inspirerende sprekers, exclusieve content, interactie en interessante contacten. Een van de keynote speakers is de man die jarenlang verantwoordelijk was voor de advertising van Apple, Ken Segall.

Tijdens die dag kun jij een van die sprekers zijn. Meld nu je vernieuwende bedrijf, product, dienst of case aan om kans te maken om deze te presenteren aan 350 marketingbeslissers. Marketing Pioneers gelooft in de kracht van de community en geeft vijf pioneers een plaats in de PEP talks (elevator pitches). Grijp je kans op een unieke ervaring op de Marketing Pioneers catwalk.

PEP talks

De PEP talks zijn dé kans voor pioneers die een plaats in de spotlight verdienen voor hun vernieuwende idee, concept of bedrijf. Vijf vernieuwers presenteren kort en krachtig (Pecha Kucha-stijl). De beste presentatie wordt beloond met een aanmoedigingsprijs van € 2.500! Geef een boost aan je cashflow, kennis en contacten en laat de gevestigde orde op haar grondvesten trillen. Laat het beste van jezelf zien voor 350 marketingbeslissers.

Aanmelden

Aanmelden is simpel. Stuur een e-mail naar marketingpioneers@multiscope.nl waarin je de volgende punten meldt:

 • Naam

 • E-mailadres

 • Website

 • Korte omschrijving van je case

 • Wat is er vernieuwend?

 • Wat heb je tot nu toe bereikt?

 • Waarom zouden we jou een plaats op het podium moeten gunnen?

Uit alle aanmeldingen zullen wij 5 cases kiezen die in de gelegenheid worden gesteld om hun verhaal te presenteren voor 350 marketing beslissers.

Voor meer informatie, kijk op de website van Marketing Pioneers!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Eric Lodiers

  Leuk initatief voor innovatieve ideeën te belonen en podium beschikbaar te stellen! thanks for posten, gaan we zeker naar kijken!


  12 december 2012 om 18:29
  sebastiaannagel@gmail.com

  Gaaf initiatief. Hou de mailbox goed in de gaten; de aanmelding van TinyOrca.com komt eraan 😉


  13 december 2012 om 09:59
  Marlies

  Wat is de deadline voor aanmelding? Dank! Groetjes, Marlies


  18 december 2012 om 17:01

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!