[Advertorial] Vernieuwd opleidingsaanbod voor marketingprofessionals bij NCOI

17 juni 2013, 09:54

Ons vernieuwde en uitgebreide aanbod marketing- en salesopleidingen geeft u en uw collega’s de kennis en vaardigheden om een effectief en succesvol marketingbeleid te voeren, zodat u uw concurrenten een stap voor blijft. Nieuw in ons aanbod is onder andere de Master in Marketingmanagement (MMM). Al onze opleidingen zijn praktijkgericht en goed te combineren met een drukke baan. Lees hieronder meer of vraag onze vernieuwde studiegids aan.

Nieuw: Master in Marketingmanagement (MMM)

Nieuw in ons aanbod is de 2-jarige Masteropleiding op het gebied van online marketing. In deze unieke Master in Marketingmanagement specialiseert u zich op het gebied van online marketing en e-business. In de eerste fase volgt u alle kernvakken op het gebied van strategisch marketingmanagement op Masterniveau. In de tweede fase gaat u zich diepgaand specialiseren op het gebied van online marketing, communicatie en e-business. De opleiding is zeer geschikt voor onder andere (aankomend) online-marketingmanagers, marketingconsultants, e-businessmanagers en online-marketingprofessionals.

Praktijk centraal

Alle opleidingen en trainingen van NCOI Opleidingsgroep onderscheiden zich stuk voor stuk door hun praktijkgerichte aanpak. Tijdens de interactieve lesbijeenkomsten en trainingssessies onder leiding van ervaren docenten en trainers staat de praktijk centraal. Er wordt telkens een brug geslagen tussen de theorie en uw praktijk, zodat u uw kennis direct kunt toepassen in uw werk.

Flexibel studeren

Onze opleidingen en trainingen worden verzorgd door heel Nederland en zijn te volgen in vier studievarianten. Klassikaal studeren kan in de avonduren, overdag of op zaterdag. Ook bestaat de mogelijkheid (een deel van) de opleidingen via thuisstudie te volgen. Op deze manier biedt NCOI u optimale flexibiliteit en zijn onze opleidingen prima te combineren met een drukke baan.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Ga naar onze website of neem contact met een van onze opleidingsadviseurs via 035 – 6 400 411.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

3 Reacties

  Stefan

  Hahaha hoe hoog leg jij de lat zeggen bij de NCOI. Zelf leggen ze de lat zo laag dat je er overheen kan wandelen. Wat een ruk-organisatie.


  18 juni 2013 om 14:23
  Stefan

  De NCOI stelt in haar advertenties altijd dat haar opleidingen door heel Nederland zijn te volgen. In de praktijk komt het er op neer dat er veelal uitgeweken wordt naar Utrecht. De opleidingen worden dus vaak samengevoegd bij te weinig deelnemers op een bepaalde locatie. Mijn eigen ervaring is dat een opleiding naar Utrecht werd verplaatst terwijl er in de advertentie gesproken wordt dat deze wordt aangeboden en van start gaat in o.a. Rotterdam en Den Haag. De lat wordt door de NCOI wat betreft waarheid in haar advertorials een beetje laag gelegd.


  18 juni 2013 om 14:51
  NCOI Opleidingsgroep

  Beste Stefan,

  We vinden het erg jammer dat je niet kon starten in de regio die je hebt opgegeven. Het klopt dat wij, bij te weinig deelnemers, soms uitwijken naar een andere regio om er zo voor te zorgen dat er voldoende interactie is tijdens de lessen. Wij willen dit graag met je bespreken en nemen deze week telefonisch contact met je op.

  Met vriendelijke groet,

  NCOI Opleidingsgroep


  20 juni 2013 om 12:30

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!