Admanager viert verjaardag met online marketinggame

2 november 2006, 08:08

Admanager.nl viert vandaag haar 5 jarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum ontwikkelden Mediarijk en Admanager een online marketing game genaamd Adman. In deze game wordt de superhero Adman voor de moeilijke opgave gesteld zich een weg te banen door het online marketinglandschap om uiteindelijk bij de klant uit te komen. De game wordt ook uitgevoerd in een zogenaamde Swoot-browser boven aan de online advertisingpagina van Admanager.

Adman moet in de game zo snel mogelijk allerlei relevante marketing assets verzamelen in zijn kantoor om wederom heldendaden te kunnen verrichten bij zijn klanten. Uiteraard gaat het leven ook voor deze marketeer niet over rozen en moet hij eerst de nodige obstakels zien te overwinnen om zijn heilige online missie te kunnen laten slagen. De game is twee weken lang op de homepage van Admanager te vinden en er zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen. Ik heb het spel zelf kort gespeeld en liep meteen al tegen een fors uitgevoerde cactus aan. ‘t het leven valt niet mee als marketeer 😉

Steven, leuk idee om middels gaming je bezoekers te laten delen in de feestvreugde. Hartelijk gefeliciteerd met jullie jublileum!

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Michel

  En Adman lijkt nog op Steven ook 😉


  2 november 2006 om 09:37
  Steven

  Correct!


  2 november 2006 om 11:10
  media

  Hij is leuk gemaakt, helaas kom ik niet echt ver in het spel. Wellicht dat ik eerst een paar uur moet slapen. De afgelopen dagen net iets te veel workshops, seminars en curussen gedraaid.

  Steven gefeliciteerd met de 5 jaar!


  2 november 2006 om 20:38
  Steven

  Dank!

  De absolute highscore is nog niet gehaald, dus als je nog kans wilt maken….: Oefenen!


  3 november 2006 om 09:56

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!