ADV: Keynote SES Amsterdam bekend: Martin MacDonald

23 september 2011, 06:20

Martin Macdonald (@seoforumsorg) zal tijdens SES Amsterdam, 5 en 6 oktober, een scherpe en inspirerende keynote geven over SEO, de zoekmachine-industrie en het behalen van het beste resultaat. Martin is head of SEO bij OMD (onderdeel van Omnicom Media Group) en nauw betrokken bij het opstellen en uitvoeren van de online marketing strategieën van grote retail organisaties, luchtvaartmaatschappijen en supermarktketens. Ook is Martin eigenaar van één van de drukste SEO forums: seoforums.org.

Martin in een veelgevraagd spreker en heeft onder andere gesproken bij SASCON, SMX Advanced, Distilled Linklove en MozCon. Door opdrachtgevers en bezoekers van zijn keynotes wordt Martin gezien als een echte SEO/SEM goeroe. Zijn expertise is breed onderlegd waardoor hij een unieke kijk op het werkveld heeft. Tijdens SES Amsterdam zet Martin zijn expertise aan het werk en geeft u een inspirerende keynote.

Site clinic

Naast Martin Macdonald is er tijdens SES Amsterdam nog veel meer te doen. Zo kunt u uw website laten beoordelen op vindbaarheid door Roy Huiskes (Chapter42) en Fili Wiese (Google). Tijdens een site clinic beoordelen zij op interactieve manier de vindbaarheid van websites en geven direct advies om te verbeteren. U kunt tijdens de sessie aangeven uw website te laten beoordelen.

Google Webmaster Tools

Christoffel Hiltermann van Google komt over uit Dublin om u alles te vertellen over Google Webmaster Tools. Met de tools kunt u uw website optimaliseren voor uw gebruikers en Google Search.

Bekijk het volledige programma van SES Amsterdam hier.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!