ADV: Thuiswinkel Update 2011

8 september 2011, 04:00

Op 29 september vindt voor de zesde keer de Thuiswinkel Update plaats. Het event staat geheel in het teken van online retail en wordt georganiseerd door Thuiswinkel.org en Twinkle. Tijdens de dag vinden er diverse workshops, debatten en kennissessies plaats. Keynotes zijn er van onder anderen Alexander Klöpping en Paul Nijhof (CEO wehkamp.nl).

Het ochtendprogramma van de Thuiswinkel Update bestaat uit:

CEO-debat, met onder anderen Goossen Foppen (Scheer & Foppen), Patrick Kerssemakers (fonq.nl), Daniël Ropers (bol.com) en Pieter Zwart (Coolblue)

– Workshop: ‘the next step’, over het nemen van grote beslissingen door Kees Gabriëls

Mobile commerce workshop door Paypal

– Cross channel retail: kansen voor fysieke retailers door CBW-MITEX

Bekijk de workshops

In de middag zijn er keynotes van Alexander Klöpping en Paul Nijhof (vice-voorzitter Thuiswinkel.org en CEO wehkamp.nl). Daarnaast zijn er 24 verschillende sessies verdeeld in de thema tracks: travel, financial, b2b, brands, bricks & clicks en pure players.

Bekijk het volledige middagprogramma

De Thuiswinkel Update is hét event voor iedereen actief in de online retail. U bent van harte welkom!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!