ADV: Kom naar het B2bMarketingforum 2011

15 februari 2011, 12:32

Mike Volpe van Hubspot. Josh Bernoff van Forrester, mede-auteur van Groundswell. Clinics en speeddates met Marketingfacts-bloggers. Het B2B Marketing Forum is een plaats waar je ongestoord nieuwe inzichten kunt vergaren en inspiratie opdoen. Bovendien kun je ongelimiteerd van gedachten wisselen en netwerken met B2B marketing en communicatie vakgenoten. En meer, het is de plaats waar topsprekers een podium krijgen en waar jij op de eerste rij kunt zitten. Na een succesvol forum in 2010 met ruim 400 deelnemers, gaan we vol goede zin naar 2011. We gaan het hebben over empowerment, over marketing ROI, over social media en over content marketing in B2B. Op de eerste rij? Bekijk hier het dagprogramma of schrijf je nu in.

Drie redenen waarom je 15 maart niet mag missen:

1. Je maakt kennis met de mede-auteur van Groundswell en Empowered, Josh Bernoff van Forrester Research, met baanbrekende marketingonthullingen.

2. Je ontmoet vele B2B marketing en communicatie collega’s, door de informele setting kun je ook echt met elkaar kennismaken.

3. Het programma staat vol met zeer inspirerende inhoud, geen commerciële praatjes, gewoon echte marketeers die ervaringen met je delen

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!