Hands-on met de nieuwe Samsung Galaxy S II en Tab II in Barcelona

Hands-on met de nieuwe Samsung Galaxy S II en Tab II in Barcelona
, Innovader
@vincente

Op het Mobile World Congress in Barcelona steelt Samsung de show met twee nieuwe apparaten: de Galaxy S II en de Tab II. Beiden zijn het vervolg op de bekende Galaxy en Tab lijn. Ik moest even dringen om ermee te mogen spelen op de overvolle stand maar dat is uiteindelijk prima gelukt. De Samsung Galaxy S II heeft een prachtig scherm, is mooi dun en werkt lekker snel. Met een Super Amoled plus scherm, een 8 megapixel camera en een snelle processor is dit ook weer een multi media powerhouse.

De Samsung Tab II is groter en beter dan zijn voorganger maar het grootste verschil is dat hij Android Honeycomb gebruikt. Die versie van Android is specifiek bedoeld voor tablet computers. De Tab II heeft een 10,1 inch scherm en een 8 megapixel camera. De versie die ik probeerde had nog wat bugs, maar ik vind het een veelbelovend product. Jammer dat deze niet zoals de eerste Tab in mijn binnenzak past! Zowel de Galaxy S II als de Tab II komen in het tweede kwartaal naar Nederland.

 

Bekijk meer van video’s van de Mobile World Congress op de Bald Opinions videopagina.

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.