Hands-on met de nieuwe Samsung Galaxy S II en Tab II in Barcelona

16 februari 2011, 05:31

Op het Mobile World Congress in Barcelona steelt Samsung de show met twee nieuwe apparaten: de Galaxy S II en de Tab II. Beiden zijn het vervolg op de bekende Galaxy en Tab lijn. Ik moest even dringen om ermee te mogen spelen op de overvolle stand maar dat is uiteindelijk prima gelukt. De Samsung Galaxy S II heeft een prachtig scherm, is mooi dun en werkt lekker snel. Met een Super Amoled plus scherm, een 8 megapixel camera en een snelle processor is dit ook weer een multi media powerhouse.

De Samsung Tab II is groter en beter dan zijn voorganger maar het grootste verschil is dat hij Android Honeycomb gebruikt. Die versie van Android is specifiek bedoeld voor tablet computers. De Tab II heeft een 10,1 inch scherm en een 8 megapixel camera. De versie die ik probeerde had nog wat bugs, maar ik vind het een veelbelovend product. Jammer dat deze niet zoals de eerste Tab in mijn binnenzak past! Zowel de Galaxy S II als de Tab II komen in het tweede kwartaal naar Nederland.

Bekijk meer van video’s van de Mobile World Congress op de Bald Opinions videopagina.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!