Anna-Maria Mantel-Giannattasio (Puur) over Beleven, Genieten, Onthouden

Anna-Maria Mantel-Giannattasio (Puur) over Beleven, Genieten, Onthouden

Hoe ervaart Anna-Maria Mantel-Giannattasio, tevens beroemd als @puur, oprichter van Puur* Amsterdam, het ondernemerschap? Wat houdt haar bezig? Waar ligt ze wakker van? Waar wordt ze wakker voor? Edo van Santen, Talk&Do.TV, maakt een serie ondernemers-profielen, waarbij ondernemerschap en de valkuilen en successen worden besproken. Geen snel werk, een lang en diepgaand gesprek tussen twee ondernemers. Ga er dus lekker voor zitten, en laat je meenemen in de wereld van @puur.

Puur* Amsterdam werd in 1996 opgericht door Anna-Maria Giannattasio en Edward Mantel: Levensgenieters, Organisatietalenten en Probleemoplossers. Ooit begonnen onder de naam ‘Nationaal Gidsen Bureau’; een evenementenbureau dat voornamelijk programma’s en congressen voor multinationals, ministeries en ambassades organiseerde. Puur* Amsterdam is een gespecialiseerd organisatiebureau met Amsterdam, een stad met zoveel mogelijkheden, als werkgebied. Kennis en concentratie wordt gekanaliseerd waardoor onze klanten een betere dienstverlening ontvangen. We zijn de Amsterdam expert in onze branche. Inmiddels bestaat Puur* Amsterdam ruim 11 jaar en is het aanbod compleet en verrassend. Dagelijks worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Een enthousiast event-team aangevuld met specialisten en creatievelingen organiseren en begeleiden bijzondere programma’s en evenementen. De visie van Puur* Amsterdam is BELEVEN, GENIETEN, ONTHOUDEN. En dan hebben we het over de stad, de locaties, het verhaal, de gidsen, het eten, het feest… het pure gevoel!

Elke week presenteert ACE.TV een succesvolle en inspirerende ondernemer, die zijn/haar hun opleiding aan een Amsterdamse hogeschool/ universiteit (UvA, Vu, HvA, INHolland) heeft gevolgd. ACE.TV biedt inzicht in de ups en downs van ondernemerschap, en geeft tips, aanbevelingen en inspiratie. ACE.TV wordt in opdracht van CASE geproduceerd door Talk&Do.TV. Opnamedatum 03/03/2010, Publicatiedatum 04/03/2010.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Leuk interview!

  Edo, mogen we nu elke zaterdag hier een bijdrage van je verwachten? Mogen we ook suggesties doen voor mensen/bedrijven die je gaat interviewen? Succes in ieder geval!

  geplaatst op
 • thx Marco.

  Het ligt in de bedoeling hier inderdaad wekelijks een interview te posten. Uiteraard moeten de inhoud en de geïnterviewde wel bij Marketingfacts passen.

  Tips, suggesties zijn altijd welkom, maar ik volg voornamelijk de tips en suggesties van mijn opdrachtgever(s). Maar, mooie namen zijn altijd het overwegen waard. Veel kijkplezier dus!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.