Kerst 2009: Meer eBooks dan gewone boeken over de toonbank bij Amazon

Kerst 2009: Meer eBooks dan gewone boeken over de toonbank bij Amazon

De Kindle van Amazon.com heeft afgelopen kerstdagen een record bewerkstelligd. Op eerste Kerstdag, 26 december 2009, werden er op Amazon.com en alle internationale sites meer eBooks verkocht dan gewone boeken (via: Nu.nl).

In de Kindle Store, de eBook winkel van de e-Reader van Amazon’s Kindle, bevinden zich nu 390.000 boeken. “We are grateful to our customers for making Kindle the most gifted item ever in our history,” zegt Jeff Bezos, oprichter en CEO van Amazon.com. Voor wie het leuk vindt: hier veel meer facts & figures over de verkopen bij Amazon.com.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • het is zonder meer een noemenswaardige mijlpaal maar de kanttekeningen van Mashable snijden ook wel hout: http://mashable.com/2009/12/26/kindle-ebook-sales/

    geplaatst op
  • Ik zat even in de facts te neuzen en vond het zelf erg geinig dat het meest verkochte product in de categorie huishoudelijk een "herbruikbaar koffiefiltertje" is voor de Amerikaanse SENSEO vh merk "Keurig"!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.