ADV: Geef je nu op voor de M! Academy cursus Zoekmachinemarketing

23 november 2009, 08:34

Op dinsdag 15 december geven Lisa Dijkstra (Traffic4u) en Wolter Tjeenk-Willink (Traffic Builders) namens M! Academy de cursus zoekmachinemarketing. Tijdens de cursus wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen Seach Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). De basisbegrippen van beide onderdelen worden behandeld, de docenten houden de meest recente ontwikkelingen tegen het licht.

Wat zijn tips & tricks bij het opzetten van een campagne? Hoe zorg je dat je goed vindbaar wordt in Google en dat ook blijft? En hoe zit het eigenlijk met de techniek? Tijdens deze eendaagse M! Academy cursus (09.00 – 17.00) krijg je praktische informatie om direct zelf aan de slag te kunnen met zoekmachinemarketing: zowel met SEO als met SEA. Kijk hier voor meer informatie.

Plaats: Seats2Meet, Maarssen

Datum: 15 december 2009 | 09.00 – 17.00

Prijs: 495 euro ex. btw.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!