Online tuesday #1: De video’s

23 oktober 2009, 04:15

De organisatie van online tuesday (zie hier de fotoreportage van de allereerste editie, dinsdag 13 oktober in Felix Meritis) is alweer aan de slag met de programmering van het volgende event op 10 november. Toch nog even terugkijken. Nu niet in foto, maar in video. Hierboven de wat mij betreft inspirerende speech van Ben van der Burg van WebAds. Hieronder vind je de, eveneens inspirerende verhalen van Marco Derksen en Marcel Vogels van Memo2. De video’s zijn gemaakt door Henk-Jan Winkeldermaat van Punkmedia.nl, waarvoor onze grote dank!

Marco Derksen, namens het IAB Nederland, over de cijfers van online marketing en advertising en de trends die daarin zijn waar te nemen.

Marcel Vogels, managing director van Memo2, over de kwaliteit van bannerposities. Memo2 heeft, om die kwaliteit te meten, een tool ontwikkeld genaamd Bannertracker. Zie ook dit interview dat ik een tijdje geleden met Vogels hierover had.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!