Ilse media start nieuwe innovatieportal IDEALIZE

Ilse media start nieuwe innovatieportal IDEALIZE
, Upstream
@marcoderksen

Ilse media start nieuwe innovatieportal IDEALIZEVia Gijs van Wulfen lees ik zojuist dat ilse media binnenkort start met een nieuwe ideeën & innovatieportal: IDEALIZE. Het project wordt geleid door Anton van Elburg, zelfstandig consultant en voormalig hoofdredacteur van Emerce.

Zelf heeft ilse media er nog niets over naar buiten gebracht, maar wie een beetje rondsurft vindt al snel de vacatures voor stagiaires journalistiek van begin augustus (bijv. op stageplaza en humedia). In de omschrijving van de vacaturetekst lezen we het volgende:

(...) Idealize is een nieuw initiatief van Ilse Media, de grootste online uitgever van Nederland. Idealize is een platform voor business ideeen. Dagelijks presenteert de redactie een selectie van de laatste innovaties en nieuwste ideeën in business, media, technologie, cultuur en lifestyle. Onder andere in de vorm van videointerviews met inspirerende en toonaangevende personen uit deze sectoren. Daarnaast biedt Idealize faciliteiten om te netwerken met designers, business developers, hightech en media professionals, financiers, marketeers en ieder ander die geinteresseerd is creativiteit en business. (...)

Gijs van Wulfen schrijft verder dat de beta-versie van IDEALIZE waarschijnlijk in oktober zal worden gelanceerd. IDEALIZE is inmiddels druk bezig met contentproduktie. Zo waren ze aanwezig op Emerce eDay voor video-interviews met mensen uit de creatieve sector. IDEALIZE gaat volgens Van Wulfen samenwerken met 17 contentpartners, waaronder nieuweproductenbedenken.nl. Daarmee lijkt Van Elburg dezelfde strategie toe te passen die hij eerder toepaste bij Emerce, ie werk samen met contentpartners en deel de advertentie-inkomsten. Daarmee kan het in korte tijd met minimale kosten, een interessant bereik opbouwen. Ben uiteraard benieuwd wie de andere contentpartners zijn. Wens ze in ieder geval succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.