Ilse media start nieuwe innovatieportal IDEALIZE

28 september 2008, 04:12

Ilse media start nieuwe innovatieportal IDEALIZEVia Gijs van Wulfen lees ik zojuist dat ilse media binnenkort start met een nieuwe ideeën & innovatieportal: IDEALIZE. Het project wordt geleid door Anton van Elburg, zelfstandig consultant en voormalig hoofdredacteur van Emerce.

Zelf heeft ilse media er nog niets over naar buiten gebracht, maar wie een beetje rondsurft vindt al snel de vacatures voor stagiaires journalistiek van begin augustus (bijv. op stageplaza en humedia). In de omschrijving van de vacaturetekst lezen we het volgende:

(…) Idealize is een nieuw initiatief van Ilse Media, de grootste online uitgever van Nederland. Idealize is een platform voor business ideeen. Dagelijks presenteert de redactie een selectie van de laatste innovaties en nieuwste ideeën in business, media, technologie, cultuur en lifestyle. Onder andere in de vorm van videointerviews met inspirerende en toonaangevende personen uit deze sectoren. Daarnaast biedt Idealize faciliteiten om te netwerken met designers, business developers, hightech en media professionals, financiers, marketeers en ieder ander die geinteresseerd is creativiteit en business. (…)

Gijs van Wulfen schrijft verder dat de beta-versie van IDEALIZE waarschijnlijk in oktober zal worden gelanceerd. IDEALIZE is inmiddels druk bezig met contentproduktie. Zo waren ze aanwezig op Emerce eDay voor video-interviews met mensen uit de creatieve sector. IDEALIZE gaat volgens Van Wulfen samenwerken met 17 contentpartners, waaronder nieuweproductenbedenken.nl. Daarmee lijkt Van Elburg dezelfde strategie toe te passen die hij eerder toepaste bij Emerce, ie werk samen met contentpartners en deel de advertentie-inkomsten. Daarmee kan het in korte tijd met minimale kosten, een interessant bereik opbouwen. Ben uiteraard benieuwd wie de andere contentpartners zijn. Wens ze in ieder geval succes!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    Paul Hottinga

    Leuk idee om innovatie te ondersteunen, ben benieuwd wat voor platform we gaan zien!


    29 september 2008 om 16:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!