ADV: Leergang ‘Actueel Mediarecht in de praktijk’

22 april 2008, 03:43

Raakt u regelmatig verstrikt in het juridische web rondom broadcasting? Dan bent u niet de enige. Veel bedrijfsjuristen, producenten, programmamakers en docenten zitten af en toe met ingewikkelde juridische kwesties waarbij ze wel wat hulp kunnen gebruiken. Denk aan beschermingsmogelijkheden van (tv-)formats, rechten rondom citaten, contractonderhandelingen voor tv-producties en sponsoring van (tv-)programma’s.

In acht schriftelijke delen en twee seminars leert en hoort u alles over de ins- en outs van het Nederlandse Mediarecht. De leergang start op 29 mei met een middag-avond seminar. De auteurs geven dan een presentatie over het onderwerp van hun leergangdeel.

De leergang is geschreven door professionals in hun vak en maakt gebruik van herkenbare praktijkcases. Tijdens de seminars is er ruim de gelegenheid om medecursisten en andere geinteresseerden te ontmoeten. Daarnaast heeft u toegang tot een interactieve website waar u al uw vragen kunt stellen.

De door Broadcast Press georganiseerde leergang ‘Actueel Mediarecht in de praktijk’ biedt uitkomst. Aanmelden kan vanaf nu.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!