ADV: Interactive Course: 10 workshops over interactieve marketing

4 maart 2008, 05:58

{title}Interactieve Marketing neemt een vlucht. En nieuwe technieken zorgen ervoor dat de consument steeds beter en doelgerichter kan worden bereikt. Om bij te kunnen blijven is Mediaflex Trainingen in 2006 gestart met de zogeheten Interactive Course, waarbij in tien workshops, verdeeld over vijf dagen, het gehele interactieve landschap aan bod komt. Van search, crossmediale concepten tot affiliate- en emailmarketing.

De workshops worden door professionals uit de branche gegeven en hebben een praktijkgerichte insteek: hoe staan we er voor, wat staat er te gebeuren en wat kan ik er mee? Naast kennisoverdracht middels presentaties wordt groepsgewijs aan cases gewerkt die aansluitend worden besproken. De deelnemers, waaronder planners, marketeers, communicatie medewerkers en account managers, worden persoonlijk bijgestaan door een coach.

Op 3 april 2008 start de zesde editie te Amsterdam, kijk voor meer informatie op www.mediaflextrainingen.nl voor het volledige programma. Of bel voor meer informatie met 0346-569922.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!