Een Flickr-blik op de digitale verandering in ons leven

21 november 2007, 17:58

Lynette Webb, Senior Strategic Insights Manager bij Google, verzamelt (vaak) prachtige quotes rondom de digitale wereld. Ook op Flickr staat het nodige materiaal, waaronder de collectie “Digital changes Everything” met als centraal thema de veranderingen in ons dagelijkse leven ten gevolge van digitale technologieën.

De hierboven getoond set “Interesting Snippets” is een erg mooie bundeling van foto’s gecombineerd met relevante quotes. Prachtig materiaal als je binnenkort een presentatie moet geven (denk wel aan de creative commons licentie). En mocht je nog een Sinterklaaskadootje moeten verzinnen, ‘t geheel is via Lulu.com ook in print te verkrijgen waarbij je ook nog eens een goed doel steunt. [via: Frankly]

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

5 Reacties

  mgvandenbroek

  Prachtig. En handig. Maar: sinterklaascadeautje? Ik denk dat ik het toch bij boeken hou…


  22 november 2007 om 08:11
  Bertil

  Inderdaad prachtige collectie, heb al eens eerder een ‘quote’ van deze verzameling gebruikt in een PPT. Vraagje ‘off-topic’ hoe embed je een flickr show in een post? Had dit nog niet eerder gezien.


  23 november 2007 om 13:16
  Thomas Sanders

  Zeer mooie verzameling. Quotes zeggen meer dan praatjes en plaatjes zeggen meer dan woorden!


  23 november 2007 om 13:41
  media

  Inderdaad een prachtige verzameling. Eens kijken of ik die dit weekend ook op muziek kan zetten. Denk namelijk dat gepaste achtergrondmuziek (welke?) het beeld nog meer versterkt.


  23 november 2007 om 13:56

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!