Een Flickr-blik op de digitale verandering in ons leven

Een Flickr-blik op de digitale verandering in ons leven
, ING Groep
@evrLynette Webb, Senior Strategic Insights Manager bij Google, verzamelt (vaak) prachtige quotes rondom de digitale wereld. Ook op Flickr staat het nodige materiaal, waaronder de collectie “Digital changes Everything” met als centraal thema de veranderingen in ons dagelijkse leven ten gevolge van digitale technologieën.

De hierboven getoond set “Interesting Snippets” is een erg mooie bundeling van foto’s gecombineerd met relevante quotes. Prachtig materiaal als je binnenkort een presentatie moet geven (denk wel aan de creative commons licentie). En mocht je nog een Sinterklaaskadootje moeten verzinnen, ‘t geheel is via Lulu.com ook in print te verkrijgen waarbij je ook nog eens een goed doel steunt. [via: Frankly]


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 6 reacties op dit artikel

 • Prachtig. En handig. Maar: sinterklaascadeautje? Ik denk dat ik het toch bij boeken hou...

  geplaatst op
 • Inderdaad prachtige collectie, heb al eens eerder een 'quote' van deze verzameling gebruikt in een PPT. Vraagje 'off-topic' hoe embed je een flickr show in een post? Had dit nog niet eerder gezien.

  geplaatst op
 • Zeer mooie verzameling. Quotes zeggen meer dan praatjes en plaatjes zeggen meer dan woorden!

  geplaatst op
 • Inderdaad een prachtige verzameling. Eens kijken of ik die dit weekend ook op muziek kan zetten. Denk namelijk dat gepaste achtergrondmuziek (welke?) het beeld nog meer versterkt.

  geplaatst op
 • @Bertil: Er zijn meerdere methodes maar ik gebruik vaak deze code:

  <iframe align="center" src="http://www.flickr.com/slideShow/index.gne?user_id=12356381@N00&tags=onlinedevslides" frameborder="0" width="550" scrolling="no" height="550"></iframe>


  Verdere uitleg bij Paul Stamatiou

  geplaatst op
 • Vanmorgen heb ik even gezocht naar passende muziek en kwam op 'Pacific Wind' van Ryan Farish. Deze muziek is ook gebruikt in de populaire YouTube-video 'Remember Me'. Ben benieuwd wat jullie vinden van het resultaat.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.