Guido van Nispen directeur Veronica Holding

18 mei 2007, 15:23

Guido van Nispen directeur Veronica HoldingIk zag het deze week al voorbij komen op Twitter en vandaag las ik het ook in ReclameWeek en op zijn eigen weblog ‘Gnispen world in pictures’. Guido van Nispen is benoemd tot algemeen directeur van Veronica Holding (o.a. eigenaar van de radioschool, filmschool en KinkFM). Hij volgt in deze functie Els Bovenlander op.

Guido van Nispen is partner bij adviesnetwerk InterimIC, maar wij kennen Guido vooral als bestuurslid van IPAN, bestuurslid van Stichting Amsterdam Cross Media Week, ondernemer en investeerder bij het Dutch Creative Industry Fund, organisator van Blognomics en vooral niet te vergeten van zijn fantastische foto’s.

Guido van harte en heel veel succes!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Guido van nispen

  Marco en alle anderen die me hebben gefeliciteerd, dank jullie wel! Fijn weekeinde, Guido


  18 mei 2007 om 16:22
  Ludwig Kilian

  Gfeliciteerd met je aanstelling waar haal je de tijd vandaan. :-)))))


  19 mei 2007 om 12:51
  Peter Luit

  Guido, van harte gefeliciteerd!!! Ook ik heb het geprobeerd en kwam net niet door tot de laatste ronde. Leuke job, maak er wat moois van. Ik volg je graag en hoop er wat van te leren.


  19 mei 2007 om 16:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!