Google Office binnenkort werkelijkheid

18 april 2007, 05:45

{title}Google heeft bekend gemaakt Tonic Systems te hebben overgenomen. Tonic System leverde tools op gebied van documentmanagement en presentaties. Met de overname voor een nog onbekend bedrag heeft Google een compleet office pakket in haar assortiment met o.a.: Google Mail, Google Docs & Spreadsheet en nu dus ook Google Presentations. Onder de naam Google Apps Premier kan nu de concurrentie worden aangegaan met Microsoft Office. De site van Tonic Systems is helaas meteen afgesloten waardoor er weinig informatie meer te vinden is over de overgenomen applicaties. Veel meer dan een screenshot bij InsideGoogle heb ik (nog) niet gevonden.

Ik krijg steeds meer gevoel dat we over een paar jaar (weer) een domme terminal hebben die connectie maakt met internet en alle ‘intelligentie’ inclusief een paar gig aan persoonlijke data geheel online staat.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    evroekel

    @Paul/André: Heel scherp! Thanks. Caching van de images in de webpages lijkt bij de cache van Google alleen niet helemaal jofel te gaan.


    18 april 2007 om 06:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!