Wederom groot aantal inzendingen SpinAwards

21 februari 2007, 06:17

Het gaat goed met de branche en dus het gaat goed met de SpinAwards. Het venijn zat ‘m ook dit keer weer in de staart want het regende op de laatste dag nog inzendingen. Ondanks de wat negatieve berichtgeving ook op dit weblog, tonen ruim 280 inzendingen aan dat dit evenement staat als een huis.

Kritische macro kijk op relevante mediaontwikkelingen en aanverwante distributietechnologie.

Categorie
Tags

3 Reacties

  mangold

  Ik moet je inderdaad gelijk geven; ruim 66% van alle inzendingen wordt blijkbaar pas in de allerlaatste 12 uur van de (verlengde) inzendtermijn ingezonden. En dat had ik niet verwacht…

  Wellicht is het een idee om de inzendtermijn volgend jaar te verkorten tot één dag?


  21 februari 2007 om 07:19
  Gerben

  Juist door de negatieve berichtgeving werden wij er wederom op geattendeerd en hebben we binnen 8 uur tijd besloten 1 van onze projecten (die aan de voorwaarden voldeed) in te zenden voor de categorie van Marco.

  Ik denk vooral dat het tijdsbestek waarbinnen je dus in kan zenden ietwat te lang is…iedereen denkt dan al snel, ach, kan volgende week ook nog wel…en dan vergeet je het!!!

  daarnaast is wellicht een reminder service op de website..dus dat je elke week een reminder krijgt om je deelname in te sturen….een goede optie? 😉

  Wij zijn benieuwd.


  21 februari 2007 om 08:14
  jeroenmirck

  Dit is een probleem dat iedere prijs-met-inzendtermijn heeft. IK word ook jaarlijks gevraagd om ergens een lijstje met beste stripboeken van het jaar (off-topic voorbeeld dus) in te sturen. De redactie die dat vraagt zegt er altijd bij: “We willen het komend weekend hebben, want jullie als experts hebben al die boeken toch al lang gelezen? En als we jullie een lange inzendtermijn geven, komen jullie toch pas op de laatste dag.”


  21 februari 2007 om 08:37

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!