CES Las Vegas: Interview Tjeerd Hoek (designer Vista)

7 januari 2007, 07:14

Ik begin met mijn de uitzendingen van ‘Vincent TV’ vanuit CES Las Vegas. Ik zet ze nu op YouTube.

Tjeerd Hoek is responsible for design @ microsoft. He talks about apple versus microsoft and how he changed the perception at the company. His team created the microsoft iPod packaging video joke.

Nog meer filmpjes, onder andere over mijn nieuwe Segway I2 die ik kocht. Echt cool!

Ik kocht een nieuwe I2 Segway in Las Vegas. Erg leuk. Vooral omdat ze het net verboden hebben in Nederland. Innovatief denken moet ik zeggen. Er moeten nieuwe wetten komen. Het ding is er al 4 jaar!

Nu nog terug naar Amsterdam. De reis van 18 uur is niet miselijk.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

10 Reacties

  vincente

  Marco

  Zo ik ga naar bed. Ik ben lekker bezig met leren snel videotjeste maken. Moet eigenlijk een beetje pakket hebben maar gebruik een prachtige JVC hard disk camera en een simpel pakketje wat op mijn mini PC draait die in mijn rugzak zit.

  Morgen gaat de zaak echt beginnen. De Bill Gates speech. Eens kijken wat hij te zeggen heeft.

  ja ik heb de segway discussie gevolgd. De ene kant van het ministerie nodigt segway uit om te innovatie in de steden te accelereren. Daar werken maar weinig mensen. Maar aan de andere kant zitten de law handhaving mensen, en daar zijn er een hele hoop van.

  Zal er een andere post van maken.

  Ga nu slapen. Fijn weekend.

  Vincent Everts


  7 januari 2007 om 07:51
  ehannink

  Vincent, leuk interview. Interessant voor de achtergrond op Vista.


  7 januari 2007 om 08:47
  CemYildiz

  Bedankt Vincent, erg leuk dit. Ben benieuwd wat Gates morgen te vertellen heeft. Grote kans dat hij nieuwe Xbox 360 functionaliteiten (IPTV, DVR) zal aankondingen. Keep us posted!


  7 januari 2007 om 09:21
  Gijsbregt

  Vincent, de filmpjes zijn erg leuk. Benieuwd wat je met de filmpjes wil gaan doen (economisch gezien) en uiteraard of je naast het filmen zelf ook meer scripting en directing wil toevoegen.


  7 januari 2007 om 12:29
  Gijsbregt

  @ Marco,

  Ik bedoel ermee dat Vincent zijn journalistieke bijdrage aan deze wereld aan het uitbreiden is met video (naast audio en tekst). Vincent spreekt van Vincent-TV (voorlopig op YouTube en MF!). Die filmpjes zijn om het video-en onder de knie te krijgen. De waarde van die video’s kan opwegen tegen de extra investeringen (tijd, apparatuur, bandbreedte). Ik ben benieuwd hoe Vincent het verdienmodel ziet. Voorlopig ziet hij het blijkbaar als investering (marketing- of ontwikkelkosten).

  @ Vincent

  Lijkt mij een zeer goede investering zowel voor je journalistieke werk als voor PC-zapper. Maar ben benieuwd of je er ook een toekomstig verdienmodel in ziet. En ik mis je filmpjes op http://www.pczapper.tv


  7 januari 2007 om 14:40
  Paul van Veenendaal

  @Vincent,

  Krijgen al deze bloggers van Microsoft niet een Acer Ferrari Laptop? … ha ha


  7 januari 2007 om 15:09
  evroekel

  @Vincent: Leuke filmpjes Vincent! Hoe is het met de securitychecks bij de beurs? Ik was in 2001 (vlak na de aanslag) op de Comdex. Het kostte ongelofelijk veel tijd om door de security te komen, laptops moesten aangezet worden etc. De beurs zelf (Comdex dus niet CES) stelde toen helaas erg weinig voor. Hele hallen met de nodige prullaria. Wel veel van Las Vegas zelf kunnen genieten 😉

  BTW Zit je in Ceasers Palace?


  7 januari 2007 om 18:52
  vincente

  Erik

  Ik zit nu in het Bellagio hotel, groot duur en veel overdadige bufetten. Ongelofelijk. Security is redelijk probleemloos. Kan overal bij met mijn Segway behalve… zie volgende post..

  Vincent


  7 januari 2007 om 19:50

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!