Stuiterballen en fruit

Stuiterballen en fruit

Wat Sony kan met stuiterballen in haar Bravia campagne, kan Tango minstens zo goed met fruit.

 

Wat de campagne extra leuk maakt is de cheesy protestsite die in het leven is geroepen door de inwoners van het stadje in Wales. De site is natuurlijk gewoon eigendom van het bureau. Zo kan het virale effect nog even lekker doorwerken…


Geplaatst in

DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Ik vind deze heeeel erg leuk! ;-)

  geplaatst op
 • Briljant!
  Zou aardig zijn als hier ook de making-of van beschikbaar komt. Want ik neem aan dat ze het iets anders hebben aangepakt dan Sony ;-)

  Zie overigens ook reactie van Erik hier.

  geplaatst op
 • vooral die kikker! HAHA

  geplaatst op
 • Het is hetzelfde bureau als dat van de bravia spot... ik vermoed dat de aanpak dan ook exact hetzelfde is, mits enkele computergestuurde aanpassingen.

  geplaatst op
 • Game Mine2 heeft ook als eerbetoon een eigen versie gemaakt van de bekende stuiterballenreclame van Sony Bravia....

  bekijk de commercial

  geplaatst op
 • Ik vind de muziek ook erg goed. Iemand een idee welke artiest het is?

  geplaatst op
 • De muziek van Microsoft's reclame lijkt ook verdacht veel op de stuiterballen reclame en die van SNS Reaal heeft ook behoorlijk uit hetzelfde vaatje getapt.

  geplaatst op
 • Haha, grappig, het lijkt op een mooie grap, alleen al die kikker die "bijna net zo elegant" valt en dat dat fruit best wel destructief is :) Het gaat zoals Jorn ook al aan gaf om Jose Gonzalez met het nummer Heartbeats.

  geplaatst op
 • Miel schreef:

  Het is hetzelfde bureau als dat van de bravia spot... ik vermoed dat de aanpak dan ook exact hetzelfde is, mits enkele computergestuurde aanpassingen.

  Welke computergestuurde aanpassingen bedoel je dan precies. Kun je een link geven waar deze aanpassingen beschreven staan. Bij voorbaat dank!!!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.