Bouw je eigen website met Froukje de Both

8 mei 2006, 20:37

Ik heb de afgelopen weken al over de schouders mogen meekijken van www.webmee.tv, een nieuwe online videoreeks bestaande uit 8 afleveringen over het bouwen van een website. Niemand minder dan actrice, presentatrice en dj Froukje de Both neemt de kijker stap voor stap mee in het bouwen van een eigen website. De eerste aflevering die op 19 mei wordt uitgezonden, gaat over “het beginnen van een website”. Later komen er ook afleveringen over bijvoorbeeld weblogs, rss, zoekmachines en webshops.

Webmee.tv is een initiatief van Argeweb, één van de grootste providers op het gebied van domeinregistratie en webhosting, die met deze videoreeks laat zien hoe je ook op een andere manier een online campagne kunt invullen. Prima initiatief en goed uitgewerkt. Ben erg benieuwd naar het effect!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

7 Reacties

  media

  Was gisteren zelf ook al aan het kijken naar deze domeinen. Ik neem aan dat ze al wel een poging heeft gedaan om haar domeinnaam terug te krijgen.

  Maar goed, in dit geval is ze gevraagd als presentatrice en niet als in houdelijk expert voor een serie online uitzendingen en voor wat ik heb gezien doet ze dat prima.


  9 mei 2006 om 03:30
  Roy Huiskes – chapter42

  wtf. allemaal gekakel plots over mijn speakers omdat ik MF open, niet cool.


  9 mei 2006 om 05:26
  media

  Roy, ik moet zelf de video starten voordat het begint te spelen. Wat gaat hier fout?


  9 mei 2006 om 05:32
  Roy Huiskes – chapter42

  ik heb geen idee, maar bij mij in firefox begint hij hier gewoon te spelen… Terwijl ik voor video geen aparte plugins heb aanstaan. ik zie ook geen besturingselementen staan en windows mediaspeler staat niet op de achtergrond te draaien.


  9 mei 2006 om 05:57
  mangold

  Ook bij mij start de video direct met afspelen, in een pop-up.


  9 mei 2006 om 06:13
  media

  Jammer, ik heb inmiddels de video verplaatst naar de ‘lees meer’ zodat niet iedereen wordt lastig gevallen met Froukje 😉


  9 mei 2006 om 06:18

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!