Waarom overstappen van KPN naar Trustive?

29 juli 2005, 09:42

Ik ben op zoek naar een WiFi provider bij wie ik een prepaid tegoed kan aanschaffen wat een flinke tijd geldig is. Bijvoorbeeld een jaar, of nog beter, onbeperkt. Ik heb nu via Map24.nl de WiFi aanbieder Trustive gevonden die dit doen. 30 euro inbeltegoed kopen, 12 maanden geldig. Aangezien ik niet heel veel gebruik maak van (betaalde) WiFi, maar het zo nu en dan wel handig is, wil ik zo’n abonnement. Als ik echter bij KPN ga kijken, kan ik niets van dit alles vinden. Of zie ik iets over het hoofd en kan ik dit ook bij KPN? Weet iemand nog andere aanbieders van dergelijke pre-paid constructies?

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

1 Reactie

    gijs

    Trustive is een zogenaamde agregator. Zij kopen netwerkcapaciteit in bij WISP providers, zoals KPN, T-Mobile, Swisscom Eurospot, Wjoy etc. Andere vergelijkbare partijen zijn Boingo & Ipass waar je abo’s kunt aanschaffenb die je een bredere ‘reach’ geven.


    8 augustus 2005 om 06:29

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!